Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Uykuda Horlama ve irkilme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63154
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 14:55

Konu: Uykuda Horlama ve irkilme
Mesajı Yazan: anneoluncx
Konu: Uykuda Horlama ve irkilme
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2019 Saat 05:52
Merhabalar sayın hocam 7,5 yaşındaki oğlum uykusunda sürekli hışırtılı ve burun kanatlarını açarak nefes alıyor veriyor bide her3 -5 dakikada gerinip dönüyor ve arada sanki yataktan düşer gibi oluruz ya bazen o şekilde irkiliyor ve arada diş gıcırdatma ve ağız şapırdatma da var acaba neden?
Herhangi gribal bir durum da Yok burnu da tıkalı değil
Değerli cevabınız için teşekkürler şimdiden

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2019 Saat 09:52
Gecirilmış Grıpler sonucu, "genız eti ve bademcıkleri buyumus olabılır.
Basucuna. 2 damla ColdMıix damlatın..  Ilk 3 gun, gunde:2x2'şer damla Ilaıdın burun delıklerıne damlatın.

Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2019 Saat 23:55
İyi akşamlar hocam oğlum 8 yaşında dün akşam boğaz ağrısı ve gıcıkla başlayan gece 2 sularında yoğun burun akıntısı ile devam edip sabah da boğuk öksürük eklenen grip oldu. Gün içinde öksürük arttı sizden öğrendiğim gibi 2*2 iliadin damla ve başucuna 2 damla cold mix damlattım yaklaşık bir saat önce yattı ama öksürük uykuya dalışını engelliyor ve çok hırıltısı var .
Yapmam gereken başka birşey var mı ?
3 yıldır astım teşhisi olan oğlumun astım ilaçlarını tavsiyeniz üzere 15 Aralık 2018 den bu yana asla kullanmadım ekimdrn hazirana kadar 3 gün iyiyse 3 hafta balgamlı öksürük ve burun tıkanıklığı ve akıntısı ile geçirdik ama asla verdikleri havaları ve antibiyotikleri kullanmadım. Havalardan kurtulduk bu seneyi daha rahat geçireceğiz diye düşünürken yine böyle başlayınca grip biraz korktum açıkçası Engin bilgi ve tecrübemize başvurmak istedim.

Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2019 Saat 03:33
Grip asisini oldumu?? Bu seneki Gripler; Domuz gribi serisinden olup, yapi olarak eski griplerden cok farklilar.
2-3 hafta surecek, merak etmeyin. Turk doktorlarinin ellerinden, 3 senede kurtulmus olmaniz bile buyuk
sanstir.

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2019 Saat 22:31
Hocam burun tıkanıklığı geçti ama akıntısı devam ediyor ama öksürürken ıslık gibi ses çıkıyor .
Grip aşısı olmadı geç mi kaldık iyileşince yaptırabilir miyiz ? 8 yaşında tek doz mu yapılacak.?
Değerli cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2019 Saat 08:14
Gec kalmadiniz yaptirin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat