Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Burun spreyi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63155
Tarih: 23 Eyl 2025 Saat 06:58

Konu: Burun spreyi
Mesajı Yazan: Evlatkokusu
Konu: Burun spreyi
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2019 Saat 02:00
Kadir hocam kızım 2 buçuk yaşında burun etleri bayağı şişti için nefes alamıyordu sürekli bir hırıltı doktorumuz fliksonase 50 mcg burun spreyi verdi sabah akşam sıkılacak dedi çıkamadığım için yattığımda sıktım uyurken ben de gelmiyor zannettim boş bastım gibi geldi yanlışlıkla iki üç kere sıktım reçetesine baktığın zaman da bir dozdan fazlasını açılmasın yazıyor burunda nasıl temizleyeceğim uyurken bilmiyorum tedirgin oldum hocam bir zarar verirmi çocuğa lütfen cvp verin hocam 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2019 Saat 09:55
Serum Fız damlatın..
Flıxotıde KORTIZONDUR..  Sagladıgı sahte ıyılık halı ıle sızı aldatıp, başınıza buyuk ısler acacak, bır daha
doktorlardan cıkamayacaksınız..
5 gun Ilıadın damla kullanın.. Hiçmi  yazılarımı okumadınız???

Mesajı Yazan: Evlatkokusu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2019 Saat 12:08
Uyuyordu hocam oyuzden yikayamadim kulak çöpü ile temizledim zaten öncesinde üç gün iliadin kullandık sonra iki üç gündür ilk defa verdim bu flizaonase hocam  muadili herhalde kortizon zarar verirmi iki üç defa sıkmış bulundum yanlışlıkla sıkılması diye  bir daha asla kullanmiycam attım ama korktum çocuğa zararı olur mu sevgiler 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2019 Saat 02:45
Flixotide; kortizon etkisi ile, sahte bır ıyılık hali verir. sakın ona aldanmayın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat