Ayakta kızarıklık ve şişlik
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63164
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 00:46
Konu: Ayakta kızarıklık ve şişlik
Mesajı Yazan: Adeniz
Konu: Ayakta kızarıklık ve şişlik
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2019 Saat 14:29
Kadir hocam merhabalar kızım 5 yaşında ve her yerini sinek ısırmıştı 2 gün sonra bu şekilde şişlik ve kızarma oluştu okşadıkça rahatladığını söylüyor. Ama üzerine çok basamıyor hafif topallıyor biraz acıyor diyor burkulma incinme olsaydı çarpma vb. bir şey o an söylerdi diyoruz hep yanımızdaydı hocam fotoğraf gönderiyorum dün akşam ve sabah örümcek ısırığıdır zehirli bir şey diye fucicort kullandık. Bir değişiklik yok http://m.YollaYap.com/bbtc/155999313764.jpg">
4GP.ME/bbtc/155999313764.jpg
4GP.ME/bbtc/1559993279488.jpg
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2019 Saat 16:53
Fenistil jel günde:2x1 surun.. "Zehirli orümcek"mi??? Türkiye dışındamısınız??
|
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2019 Saat 01:40
Hayır hocam Türkiye deyiz bugün acile gittik hocam böcek ya da sinek ısırığı ödem yapmış dedi doktor bastırıyor ve bembeyaz kalıyor parmağını kaldırınca el ayamdan dah fazla alanda şişlik var hocam.Kortizonlu iğne yapmak istedi yaptırmadık stilex var hocam evde ve fucicort kullanıyoruz 2x1 ne yapalım hocam enfeksiyon ilerler mi ne yapmalıyız
|
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2019 Saat 02:02
Hocam ayrıca Deloday alerji şurubu verdi biZe 1 doz kullandım hocam bu ödem nasıl atılacak cidden tedirginim
|
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2019 Saat 02:04
Hocam yukarda yazdıklarıma ek olarak ayrıca Deloday alerji şurubu verdi bize 1 doz kullandım ödem beni tedirgin ediyor ilerler mi hocam ne yapmalıyız
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2019 Saat 08:36
Stilex de, Fenıstil'in işini görür.. Geri kalan ilaçları kullanmayın.
|
|