Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Şeker hamur yemiş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63359
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 20:41

Konu: Şeker hamur yemiş
Mesajı Yazan: kırçiçeğim
Konu: Şeker hamur yemiş
Mesaj Tarihi: 14 Tem 2019 Saat 20:15
Hocam 8 yaşındaki kizim komsumuzun doğum gününe gitti. Pastanin üzerinde bulunan çiçek şeklindeki icinde gida boyasi olan şeker hamurundan yemisler. Yedikten sonra bana bana dedi tabi ben izin vermeyince yedik hepimiz dedi. Bu sabah güne karin agrisi ile uyandik once karin agrisi oluyor sonra gaz çıkarıyor ve yedigini kusuyor. Ates yok karin agrisi surekli degil ishal degil şimdilik takip ediyorum. Saniyorum mikrop kapti yada gida zehirlenmesi. Neler yapabilirim sabah saat 10 dan itibaren bu saate kadar toplamda 3 kez kustu yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkur ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2019 Saat 11:11
Yediği miktara bağlı.. Çok yedi ise, benzer şikayetleri olabilir, çok önemli bir durum değildir.
Bir şey yapmayın. Arkadan ishal gelebilr, gene birşey  yapmayın. Diğer çocuklar nasıllar mış?

Mesajı Yazan: kırçiçeğim
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2019 Saat 11:20
Merhaba hocam diger cocuklari yazmayı unuttum ben bir tanesine sordum onda birsey yoktu zaten olan benimkine olur çünkü zaten gıda boyasina alerjisi var yediginde döküntü oluyor. Gece sabaha karsi tabiri yerindeyse su gibi ishal yapti rahatladi ondan sonra rahatladi diyebilirim. Kahvalti yapti az önce durumu kontrol ediyorum teşekkür ederim hocam durumu bilmenizi istedim sagolun varolun.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2019 Saat 11:36
Geçmiş olsun.. Hepsi bu... 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat