Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yetişkin erkek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63777
Tarih: 11 Kas 2025 Saat 18:12

Konu: Yetişkin erkek
Mesajı Yazan: Burcuoz
Konu: Yetişkin erkek
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2019 Saat 05:10
Hocam bir konuda yönlendirmenizi rica edeceğim. Engin bilginize dayanarak size sormak isterim.

Eşim 33 yaşında erkek. 3ayda 2.kez bunu yaşıyoruz. Gribal enfeksiyonu vardı kırgın gibiydi. Vücudunda kasılmalar uyuşmalar oluyo sonra elleri parmakları kilitleniyo, morarana kadar sıkıyo parmaklarını ve kesinlikle açılmıyo kilit. Ağzı dili uyuşup konuşma güçlüğü çekti. Uyuşmalar tüm vücudunda başında sürekli yer değiştirdiğini söyledi. Aynı şeyi 3ay önce de yaşadık her ikisinde de acilde Diazem verildikten sonra parmaklarının kilidi açıldı. Uyuşmalar azaldı. Doktorlar teşhis koyamadı. Beyin tomografi temiz. Kanda sadece enfeksiyon çıktı Crp 34 wbc 17. Cipro 500mg verip eve gönderdiler. Geceden beri uyuyor Diazem etkisiyle. Ateş 39.5 Parol veriyorum. 

Hocam bu kasılmalar, uyuşmalar ve kilitlenmeler sinirsel midir? Çünkü nörolojide ileri tetkiklerin yapılması gerektiği söylendi. Eşim sinirli biri değil, aksine çok uyumlu ve sakindir. İş stresinden olduğunu düşünüyoruz ancak sizin fikriniz nedir ne önerirsiniz? Yol göstermenize öok ihtiyacımız var şimdiden sağolun.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2019 Saat 19:32
Noroloji de gorulmesi sart. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat