Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İliadin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63780
Tarih: 19 Eki 2025 Saat 17:17

Konu: İliadin
Mesajı Yazan: Seymaaa
Konu: İliadin
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2019 Saat 17:23
Hocam ben alerjik astimim burnum çok sık tıkandığı için iliadin kullanmaya başladım ara vermeden kullandım şimdi nasıl bırakabilirimk çok zorlanıyorum zaten astım olduğum için bir sürü ilaç kullaniyorum. 2.sorum ise kızım 3 yaşında hocam nereye gitsek yanındaki hiç kimseyi yanindan bırakmıyor atıyorum AVM de ben babası ve babanesi gidiyoruz birimiz tuvalete gitse agliyo kimse ayrılsın istemiyo yanından bı başka birileriyle de dışarı çıksak aynı mesela benim arkadaşım faln hep beraber çıksak arkadaşım bı yere gitcek olsa yine agliyo. Normalde ev dışı kimseyle iletişimi iyi değildir ama durum bu ne önerirsiniz hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2019 Saat 19:48
Hani Turk cocuk doktorlari Astim'i tedavi ediyorlardi!!! Sizi niye tedavi edemediler???
Iliadin yerine, her 4 saatte bir, 10-20 damla Serum fiz damlatin. 

Aglama konusu: Bir Psikiyatriste danisin. 

Mesajı Yazan: Seymaaa
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2019 Saat 21:05
Çok teşekkür ederim hocam kızımla ilgili otizm mi diye sormuştum gerek dil gelişimi gerek ev içi bizimle göz teması ve iletişimi iyi olduğu için otizm olmadığını düşünüyoruz reaktif bağlanma bozukluğu olduğunu dusunmeye başladık. Psikolojisi  bozuk bı anneyle büyüdü sayılır her an test eden her yaptığına şüpheyle bakan bı anne oldum çıktım ne yazikki. Bu bozuklukla ilgili fikriniz nedir hocam ben iletişimini daha da güçlendirmelimiyim dışarıda ki insanlarla iletişime kapalı olması kaygılı bı anne sonucunda kiziminda kaygısını artırmış olabilirmiyim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2019 Saat 04:05
Annenin psikolojik bozukluklari cocuga da etki edebilir.
Bunun en sik goruleni; "Shizofrenogenic mother" diye bir baslik vardir.. 
Turkcesi;  Sizofreni yapici anne!!! 
Psikolojik  danismanlik iyi olur. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat