Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ates düsürücü alerjısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64159
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 21:24

Konu: Ates düsürücü alerjısı
Mesajı Yazan: fenci_ilker
Konu: Ates düsürücü alerjısı
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2019 Saat 00:20

SimgeKonu: Ates düsürücü alerjısı
Gönderen: Dün Saat 16:02
Gönderen:  https://anneoluncaanladim.com/forum/member_profile.asp?PF=22943 - fenci_ilker
Grup: Üye Üye
Ates düsürücü alerjısı
Arkadaş Listeme Ekle  https://anneoluncaanladim.com/forum/pm_buddy_list.asp?name=fenci%5Filker - Arkadaş Ekle   Sil  https://anneoluncaanladim.com/forum/pm_delete_message.asp?pm_id=156183 - Sil   Bu Özel Mesaja Cevap Yaz  https://anneoluncaanladim.com/forum/pm_new_message_form.asp?code=reply&pm=156183 - Cevapla
İyi calışmalar hocam oglum 10 aylık .ıkı gündür ateslıydı .parol verdık paroldan sonra mukuslu yesıl kaka yaptı.bagırsak enfeksiyonu dıye doktora götürdük rota ve adeno tahlılı yapıldı negatif cıktı günde 10defa kaka yapıyor .daha önceden proktokolıt teshısı konuldu ve ek gıda le atlattk.sımdı bu ishalin sebebı acaba ates dusurucu alerjısı olabılırmı   

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2019 Saat 07:20
   "ates dusurucusu Allerjisi" diye bir allerji yok! 
Belliki, yedigi-ictigi bir gidadan mirop kapmis.. NE TAHLILI!!  Kendinizi bu ahmak doktorlara kaptirmayin.. 
Zaten, ne cikarsa ciksin, ilac verilmez. 
"proktokolit" HA!!!  Vay anasini!!! Hem de 10 aylik cocukta!! 
SAKIN , hicbir ilac kullanmayin. 

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2019 Saat 20:04

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2019 Saat 20:34
Bunlar bugun yapılan tahliller hocam antıbıyotık ve probıyotık yazdı.caesamba lökasıtlere bakalım azalmazsa baska bı ılac daha verecegım dedı.zımaks dıye bı antıbıyotık yazdı .baskayalım mı antıbıyotıge.sürekli mukuslu kaka yapıyor ama bı yemek kaşığı kadar anca cıkıyor hocam böbrek fonksiyonları bırden bozulur hastaneye yaptıralım dedı .kabul etmedim .bugun 6kere yaptı kaka.nokta nokta bazı bezlerde de kan var

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2019 Saat 23:17
1- Kan gazlarina NIYE bakildi???  Anestezi mi alacakti??? 
2- WBC:10.6   ZATEN dusuk, daha nesi azalacak!!  Antibiyotik filan gerekmez.
3- Tahlillerin sonuclari; yasina uygun.. 
Tarif ettiginiz kaka; Amip dizanterisine benziyor.. Flagyl surup, gunde:2x1 olcek, 1 hafta verin. 

Bu doktorumsu yaratik; ya SALAK, yada SAHTEKAR!!  
Ne diye gidersinizki bunlara!! 

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2019 Saat 06:40
Böbrek fonksiyonlarında bozulma var mı diye bakacaktı kangazına.artık tr her ishallıi cocuga kan gazı bakılıyormus kanı alan hemsire soyledı

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2019 Saat 07:06
Helal olsun!!!  Boyle devlete, boyle hastaneler gerekir.. Kendi kendini kaziklayan bir devlet!! 
Resmen, bildiginiz; Allahin geri-zekalilari!! Ne b.k yediklerini kendileri bile bilmiyor. 

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2019 Saat 08:00
Gaıtadakı lökasıtlere bakılacakmıs hocam.ıkı gundur atesı yok  ama ıkınarak yapıyor kakasını.yemegını yerse sadece mukuslu olmuyor kakası yemek yemezse dedıgınız gıbı guvercın pisligi pisligi kadar sümüksü oluyor .bugun flagy alıp bslayacagız ınsallh tesekkurler.

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2019 Saat 18:53
Bu SALAKLAR, tahlil olmadan asla teshis koyamazlar.. Bu kadar salaktirlar! 
Daha hala; Dizanteri kakasinin ozelliginden bile haberleri yok. Bunu bizim butun uyeler bilir ama o okuzler
 bilmezler!  Ille de tahlil isteyecek pust! 
Flagyl'e hemen baslayin.
Cok okumaniz lazim.. Bu pustlara para kaptirmayin.. Veya devleti kaziklamalarina musade etmeyin. 
Sonucta bu paralar, sizin vergileriniz!!

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2019 Saat 23:58
Basladık hocam teşekkür ederiz. ilk dozu verdık ıkıncı dozu kustu ama bıdaha vermedık.boyle ilacı kustugu zmanlarda tekrar verelımmı hocam.iyiki varsınız hocam.bide bosuna dıger antıbıyotıgı ıçirmek zorunda kalacktk.bıde yetmeyecek ıkıncı ilaca baslayacktık

Mesaj Tarihi: 10 Kas 2019 Saat 02:36
Yavas, yavas veya sulandirip icirin. 

Mesaj Tarihi: 10 Kas 2019 Saat 23:13
Hocam güzel emmesıne ve su içmesıne ragmen antıbıyotık kullanırken neden azalıyor.Her antıbıyotık kullandığımızda aynı 

Mesaj Tarihi: 10 Kas 2019 Saat 23:15
Her antıbıyotık kullandıgımızda İdrar cıkısı azalıyor.ntıbıyotıgı bırakınca eskısı gıbı oluyor

Mesaj Tarihi: 11 Kas 2019 Saat 02:49
Bobreklerinde bir ariza olsa, ayaklarda ODEM olur. 

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2019 Saat 17:35
Iyı calışmalar hocam sayenızde ıshalımız gectı hocam.ama sımdıde burnu akıyor hapsuruyor atesı 38 derece.daha önce orta kulak ıltıhabı var denıldı.sımdı yenı diş Cıkıyor ondan mı kulagımı agruyor bılmıyorum gece kulaklarını cekıştırıyor.iliadin damla yapsak mı hocam.bırde iliadin damla acıldıktan sonra kac gun kullanılabılır

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2019 Saat 19:50
Hemen Iliadin baslayin.. Gereksiz baslamis olsaniz bile bir zarari olmaz.
Ayni hasta kullandigi surece, SKT'ne kadar kullanabilirsiniz.  

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2019 Saat 13:47
Hocam ıkı gündür iliadin sprey gunde ıkı kere bir fıs olarak kullayoruz.sımdı öksürük basladı gece yastıkta yatırdım rahat uyudu.gunduz uykusunda yastıksız yatırdım bogularak kalktı öksürükten kustu.havlar gıbı öksürüyor.balgam mı bogazına takılıyor yoksa krup mu oldu.krupsa ne yapabılırız 

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2019 Saat 14:03
İliadın sprey oldugu için kulagının üzerine yatırmadık yanlısmı  yaptık hocm

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2019 Saat 15:08
Öldürürken yedıklerınıde emdıgı sürüde kusuyor hocam

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2019 Saat 18:44
Iliadin damla bulabildiginiz surece, DAIMA, Iliadin damla kullanin. Spreyler bir ise yaramazlar. 
Oksuruk oldugunda, DAIMA; Yastigini yukseltin ve odasi serin olsun. 
Eski cevaplari mutlaka okuyun. 
Krup da "Havlar tarzda oksuruk", SADECE geceleri olur!!!! Ve 3 geceden fazla surmez. 

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2019 Saat 14:56
Hocam dün de 5yasındakı kızım amıpli dizanteri oldu.flagy basladı doktor.korkum küçüge tekrar bulasırmı.cok dikkat ettıgım halde kızıma bulastı.tekrar kücük cocuguma bulasmadından korkuyorum.ek gıda almazsa eskiden gunde 4kere mukuslu kaka yapıyordu.oyuzden proktokolıt teshısı konmustu.ek gıdayla bu gecmıştı.sımdı yıne ıstahı azaldı ve mukuslu yesıl kaka yapıyor.sebebı nedir

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2019 Saat 18:58
Amipli dizanteri'nin insandan insana bulasmasi icin, mikroplu kakanin YENMESI gerekir..
Muhtemelen, AYNI mikroplu gidayi yediler. 
Flagyl tekrar baslayin.

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2019 Saat 05:20
Hocam oglum pazarpazar pazartesi salı krup öksürügü oldu hocam.sımdı normal öksürük var hocam.bugecede atesı yukseldi.tahlıl mı yaptıralım hocam bu ates nerden cıktı

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2019 Saat 19:30
Ates+agizda pis Koku+Dilin kaplayan Pas yoksa, antibiyotik gerekmez.. 
Bunlar yoksa, viral enfeksiyondur bir sey gerekmez.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat