Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerjji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64177
Tarih: 28 Eki 2025 Saat 13:25

Konu: alerjji
Mesajı Yazan: enesberk
Konu: alerjji
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2019 Saat 00:11
merhaba hocam oğlum 9 yaşında 27 kg şikayetimiz sabah kalkınca hapşurma 8-10 daha fazla bazen gün içindede ,balgamlı öksürük ,geniz eti var demişti doktor, sürekli boğazını temizleme isteği gıdıklanıyor diyor sayenizde 5 yaşından beri ilaç kullanmıyoruz bu aralar nefes verişi hırıltılı sırtını dinlediğimde nefes alışı normal verişi hırıltılı doktora gitmeye korkuyorum (beni korkutup gereksiz ilaç yazacaklar) öksürük değerlendirmesinde aleri gözüküyor ne yapabilirim birşey yapmazsam ciğerlerinde bir sıkıntı olur mu?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2019 Saat 02:37
Yatmadan once, ve uyandiktan sonra, burnuna su cektirip, sumkurtun. 

Mesaj Tarihi: 10 Kas 2019 Saat 04:45
hocam şuan inanınki inlemesi uykumu kaçırdı kısa nefes alışı uzun ve hırıltılı nefes verişi ve inliyor . dişlerini gıcırdatıyor,burnundaki geniz etinde rahat ta nefes alamıyor. hocam benim asıl korktuğum etraftakiler hemen doktora götür balgam çiğere inerse görürsün falan diyor ilaç falan vermediğim sürece böyle bişey olmaz dimi hocam

Mesaj Tarihi: 10 Kas 2019 Saat 06:44
Kesinlikle!! Cigere inmesi, Bilhassa doktorlarin verdikleri ilaclarla olur. 
Ayrica da; hic ates den bahs etmemissiniz. Cigerlere iniyor olsa, aniden yuksek atesi olur. 

Mesaj Tarihi: 10 Kas 2019 Saat 12:28
evet hocam ateşi olmadı  1,5-2 aydır sürmesi beni korkutan , özellikle geceleri çok artıyor sabaha karşı daha da artıyor gündüzleri bişey yoktu ama iki gündür gündüzleride var

Mesaj Tarihi: 10 Kas 2019 Saat 18:35
Bazi Griplerde olur. Sicak su buhari iyi gelir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat