Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geniz akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64208
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 17:55

Konu: Geniz akıntısı
Mesajı Yazan: Seymaaa
Konu: Geniz akıntısı
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2019 Saat 05:36
Hocam 3 yaşında ki kızım 2 aydır kreşe gidiyor gittiği gideli hasta oluyo ilk bı sene bunu çekeceğiz gibi ama benim içim cok husursuz iki aydır devamlı farklı farklı ilaçlar kullanıyorum her Dr başka bişey veriyor acaba her gün farklı ilaç içmesi kötü bı zarar vermiş olabilirmi? Bu ilaçları gece yatmadan önce bı ölçek verdim rahat uyuyabilsin diye. Dün yine dr a gittik ara ara kriz şeklinde oksuruyo bogulcak gibi oluyo Dr geniz akıntısı dedi iburamin allerset iliadin burun spreyi verdi akşam yatmadan önce bunları veriyorum. Doğrumu yapıyorum?(serum fiz.bal limon asla icmiyor)Gold mix aldım onu yastığına damlatiyorum. İşin aslı çok kafam karıştı çok oksurdugu için kreşe devam etmesi için mecbur kaliyorum bu ilaçları kullanmaya

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2019 Saat 07:58
Bu konu cok anlatildi, LUTFEN eski cevaplari ve Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun. 
Zaten; "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclarini vermeye baslamis, sonunuz kotu olacak!! 

Mesajı Yazan: Seymaaa
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2019 Saat 10:54
Hocam yazdiklarinizi devamlı okuyan bı üyeyim ben. Ama bal limon ve serum fizyolojik konusunda napsam olmuyor içmiyor. Bu durumlar için hangi ilaç sizce en iyisi? Biliyorum ilaçların hiç iyisi yok ama elim kolum bağlı kaliyo malesef 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2019 Saat 18:47
Limon-bal yerine, 3-5 yudum; Portakal veya mandalina suyu verin. 
SAKIN ilac kullanmayin. Oksurugu bir defa baskiladinizmi, hastalik hemen akcigerlere iner.. 
Bu ilaclarin tamami tuzaktir.. 
Soner Yalcin'in; "Kara Kutu" kitabini okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat