Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kalp

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64439
Tarih: 15 Eki 2025 Saat 03:06

Konu: kalp
Mesajı Yazan: tuna2008
Konu: kalp
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2019 Saat 10:08
Hocam merhaba öncelikle bu güzel bilgilendirmeler ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Forumu sorum olmasa bile düzenli okuyup takip ediyorum. 11 yaşında oğlum var boy 147 cm kilosu 46 kg. üç gündür göğsünün ağrıdığını söylüyor koşarken batıyor bazen sırtıma bazen göğsüm e geliyor ağrı diyor. hareket ederken olduğunu söylüyor. Hocam acaba rüzgardan falan kulunç ağrısı gibi birşey mi yoksa kalp ile ilgili bir durummudur? Doktora götürsem çocuk doktoruna mı yoksa kardiyoloğa mı götürmeliyim? çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2019 Saat 18:57
15 yas cesametinde. 
Bu yaslarda, gogus agrisi ile giden bir "Kalp hastaligi" yoktur.
Muhtemelen, adele agrisidir. 2-3 gun Istirahat etsin. 

Mesajı Yazan: tuna2008
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2019 Saat 18:43
Hocam dediğiniz gibi adele ağrısıydı sanırım ve geçti fakat bugün sabaha karşı karnım ağrıyor diyerek uyandı ve tuvalete gidince kustu ve arkasından cıvık bir kak yaptı. sabah hiçbir şey yemedi bir ara gözlerim karardı kulaklarım uğuldadı çok kötü oldum bayılacak gibiyim dedi ve ardından yattı iki üç saat uyudu bir daha kusma olmadı ama kakası yine yumuşak biraz çorba içti çok başım ve vücudum ağrıyor diye çok söylenince 5ml kadar calpol  6 plus verdim ağrı için ateşi yok ama halsiz ara ara midem bulanıyor diyor grip mi yoksa bir şeyden mikrop mu kaptı acaba? çok teşekkür ederim tekrar.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2019 Saat 19:10
Yedigi bir gida dan mikrop kapmis..SAKIN ilac vermeyin, ara ara su/sivi gida alsin. 
Eski mailleri okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat