Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göz enfeksiyonu ve geçmeyen öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64454
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 13:27

Konu: Göz enfeksiyonu ve geçmeyen öksürük
Mesajı Yazan: Musiroz
Konu: Göz enfeksiyonu ve geçmeyen öksürük
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2019 Saat 20:25
Merhabalar Kadir bey oğlumun 1 ayı geçkin balgamlı öksürüğü var gün için de tek tül sabahları yoğun balgamlı öksürüyor 10 gündür de ilk gün gözü göz pınarının ordan çapak kalıplaşıp kapanmıştı kızarık birde şişti sonrasında temizleme yaptım iki güne geçti ama sonrasında diğer gözü oldu gün içinde çapak yok bazen hafif kızarıklık oluyor gece dem sabaha sabah kalktığında çok hafif kirpik diplerinde kuru şekilde çapak oluyor 14 gündür temizleme yapıyorum çay ve serum fizyolojikle ama iyileşme yok tobrased aldım bugün sizin tavsiyenize göre kullanılan yada kullanmıcam.uzun sürdüğü içinde korkuyorum gözü zarar görür DİE doktora gitmekten daha da çok korkuyorum.gereksiz biseyler yapılır DİE.tavsiyenizi bekliyorum gözümüzdeki durum viral mi alerjik mi bakteriyel bi durum mu sevgiler

-------------
ozlemusiraç

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2019 Saat 07:18
Hocam bu arada oğlum 5,5 yaşında belki yaşa göre yorumlarsınız

-------------
ozlemusiraç

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2019 Saat 07:51
Grip geciriyor, doktorlardan uzak durun. 
Tobrased kullanin. Gerekirse, beraberinde Iliadin burun damlasini da kullanin.. 
Bu konuda yazilanlari okuyun. 

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2019 Saat 20:00
Hocam şimdide gece ateşlendik Konya’ya seyahate çıkmıştık havasından mi bilemiyorum hastalandık gece ateşlendik ilaçla değil ama ılık kompreks yaparak düşütü ateşi gün içinde de ateşlendi hiç müdahale etmedik yolculuk esnasındaydık eve geldik yine düşmedi 38,1 i geçmedi ölçüm yaptıklarımızda günün yarısı ve gece böyle devam edince gece calpol verdik sonrasında ateşi düştü gün içinde iyiydi ama bugün akşam üzeri yine ateş çıktı ve stabil 37,5   38 inip çıkıyor.hali hazırda öksürüğümüz vardı biraz daha ilerledi gün içindedir sık sık balgamlı öksürüyor.ateşi iki günü buldu doktora gidip kan tahlili yaptırmalımıyım 1,5 Aydın öksürüğümüz var göğüse inmiş ateş ondan olmuş olabilir mi ama solunumda sıkıntımız yok ateşlenince uykuda inşiyor sadece.hırıştı vs yok bilemedim

-------------
ozlemusiraç

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2019 Saat 20:19
1- Ates ile ugrasmayin.. Ates ile ilgili makaleleri yazarlar kismindan okuyun.
2- Ates+Koku+Pas degerlendirmesini hala ogrenmediniz mi?? Ogrenin ve uygulayin. 
3- Bildigin Grip! Goguse filan inmis bir durum yok.. Turk doktorlarinin verdigi ilaclari kullanirsaniz, o zaman
 goguse iner.. Sahtekarligin 3 Safhasi yazilarimi da okuyun.. Bu pustluklari iyi ogrenin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat