47 günlük bebekte ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64610
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 22:48
Konu: 47 günlük bebekte ateş
Mesajı Yazan: esşi
Konu: 47 günlük bebekte ateş
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 02:56
Hocam baska bir konu altina yazmistim ancak dikkatten kaçar diye tekrar konu açtım 47 günlük kızımızda abisinden geçtiğini düşündüğümüz 38,5 dereceyi geçen bir ateş var ne yapacağımızı şaşırdık lütden yardim edin.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 03:04
SAKIN ilac vermeyin, atesini de dusurmeyin. Yazilarimi okuyun.
|
Mesajı Yazan: esşi
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 20:31
Hocam tekrar merhaba sabah 39,2 olan gün icinde 38,5 seyreden ates şuan itibariyle makattan ölçüldüğünde 38,9 olmuş durumda. Sadece anne sütü alıyor onun dışında birşey vermiyoruz hastaneye götürmedik ama şoyle de bir durum var vucudu sıcak değil serin ve hep uyuyor fakat iç ateşi yüksek yine hiçbirşey yapmadan bekleyelim mi ne öneriyorsunuz?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 21:34
Bekleyin!!! Neden korkuyorsunuz ki??? Esas Turk cocuk doktorlarindan korkun!!!
|
Mesajı Yazan: esşi
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2020 Saat 21:39
Hocam bizi aydınlattığınız için çok teşekkür ederiz. Sizin dediğinizi yapıp bekledik saat 21.00 itibariyla daha önce 39,7 ye çıkan ateş, 3,5 yaşındaki oğlumuz için 36,1 e 47 günlük kızımız için ise 36,8 e düştü. Çok şükür sayenizde sabrederek hastalıkları atlattık bizim için de büyük tecrübe oldu bize çok güzel bir ders vermiş oldunuz müteşekkiriz.
|
|