Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Eşim için

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64652
Tarih: 31 Eki 2025 Saat 19:44

Konu: Eşim için
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: Eşim için
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2020 Saat 15:01
Kadir bey merhaba , sizi bu kez eşim için rahatsız ediyorum .eşim 41 yaşında  1 haftadir ateş titreme yani grip geçiriyor .şimdide 2 gündür sol gozkapağından başlayıp başınin sol tarafina vuran bi agri olduğunu söylüyor .baş dönmesi de yapıyormuş .doktora gorunelimmi. Ne önerirsiniz. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2020 Saat 20:24
Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan Pas tabakasi yoksa, Antibiyotik gerekmez..
SAKIN Grip icin, Turkiye'de doktorlara gitmeyin, yoksa size Astim ilaclarini ve Antibiyotikleri dayarlar.
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okuyun.. 
Ates dusene kadar, yataktan cikmasin, bol su/sivi gida alsin.. VE EN MUHIMI: Sakin atesini dusurmeyin.
Sadece; kulak agrisi olursa : Iliadin damla (sprey bir ise yaramaz) 5 gun, gunde:2x4 damla , sirt ustu
 yatar durumda damlatin. VE her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. 

NOT: Bu sual icin onemli degil ama, LUTFEN soru sorarken; "Bebegim", "Esim", "Yegenim" gibi cinsiyeti
 belirtmeyen tamlamalari kullanmayin. 

Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2020 Saat 20:54
Kadir  bey grip şikayetleri yok denecek.kadar azaldı .ateşi düştü hiçbir sıkıntısı yok.sol gozkapagindan basinin sol tarafına vuran kuvvetli ağrı kaldı .o da grip le alakalımıdır. Başı da dönüyor arada .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2020 Saat 18:47
Muhtemelen, SINUS agrilari var, 5 gun, Iliadin damla (sprey olmaz... Eczaci; cocuklar icin dese bile siz damlayi alin)...
Gunde: 2x4 damla, SIRT ustu yatar sekilde  damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat