Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Crp

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64946
Tarih: 20 Ara 2025 Saat 06:07

Konu: Crp
Mesajı Yazan: orhantugba
Konu: Crp
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2020 Saat 19:58
Hocam çok mail baktım ama pek bulamadım aradığım cevabı ... 7 yaşındaki ilkokul 1 e giden kızım 1 haftadır ateşli halsizlik var mide bulantısı öksürük burun akıntısı ... ikinci gün kan tahlili vermiştik temiz çıktı dolvenle tolere oluyordu çocuk .. ama bugün yine aşırı halsizlik olunca tekrar kan alındı crp yüksek çıkmış 25 civarı . .wbc 5.45 ..diğerleri normal seyrediyor plt de 178 çıkmış .. Hocam nete girdigim de biliyorsunuz neler yazdığını hiç girmeden size sormak istiyorum .. Antibiyotik baslayalimmi .. ağızda pas koku yok ama ateş uzun sürmesi ve crp düşündürdü birazcık 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2020 Saat 21:45
SAKIN ha!! Esas olan: WBC dir..
Turkiye'nin SAHTEKAR doktorlari, kasten WBC ye degil CRP'ye bakarlar..
SALAK olduklarindan, CRP'nin: Enfeksiyonu DEGIL, Enflamasyonu gosterdigini de bilmezler.
WBC ve PLT nin bu kadar dusuk olmasi hastaligin; VIRAL oldugunu gosterir.
Zaten, Agiz kokusu ve dili kaplayan PAS tabakasi da yoktur.

Mesaj Tarihi: 14 Şub 2020 Saat 23:39
Evet hocam esas olan değerleri yazdım size zaten ben bile öğrendim onlar öğrenememiş ne diyeyim ki .. çok teşekkür ederim .. 

Mesaj Tarihi: 14 Şub 2020 Saat 23:42
Birde hocam çocuk bildiğiniz 1 haftadır uyuyor desem yeridir .. bulduğu heryerde uykuya dalıyor normal vakitte para verseniz uyumak istemez bu halsizlikte normal sanırım ..cok fazla kilo kaybı olmadi ite kaka yiyor biseyler atlatır inşallahh.. anne panik olmayınca herşey daha sakin ilerliyor .. verdiğiniz bilgiler için allah razı olsun . .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2020 Saat 02:41
Makalelerim arasinda; "Atesin Yan Bulgulari" makalemi okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat