Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Deri altı kanama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=65105
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 23:27

Konu: Deri altı kanama
Mesajı Yazan: Asudesima
Konu: Deri altı kanama
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2020 Saat 18:56
Hocam merhaba 6 yaşında kızımın 2 senedir kulak memesi, koltuk altı, boyun, bacak arkasında minik minik cilt altında noktalar çıkıp 3-4 günde geçiyor. Kan tahlilleri yapıldı onlarda sıkıntı çıkmadı. Öksürdüğünde veya kustuğunda yüzünde de oluyor. Kusma ve öksürük sebebiyle olabileceğini biliyorum. Kulak memesindeki de kulak memesi katlanınca olur yazmışsınız forumda okudum. Peki bu koltuk altı, bacak arkası bazen kolunda olanlar neden olur hocam. Kulak memesindeki bu sefer baya mor gibi olmuş. Böyle minik minik noktalar birleşince pirinç tanesi gibi bir morluk oluşturmuş.Ben bundan ziyade daha çok vücudunun diğer yerlerindekilere takılıyorum. Onlar bu şekilde birleşik olmuyor dağınık bir şekilde oluyor. En son temmuz ayında tam kan sayımı yaptırmıştık. Tekrarı gerekir mi? Önemli birşey midir? Artık çocuğu rahat mı bırakmalıyım? O da sürekli bakmamdan bıktı çünkü. Teşekkür ederim hocam 😔  https://i.hizliresim.com/Oa34Lz.jpg" rel="nofollow - https://i.hizliresim.com/Oa34Lz.jpg

-------------
Asudesima

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2020 Saat 19:47
Bosuna ugrasiyorsunuz. Uzerine agirlik binen her vucut kisminda olur.
Kilcal damarlarinin bir ozelligi.
Bosuna Kan Sayimi veya Tahlilleri ile ugrasmayin. Losemi filan DEGIL...

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2020 Saat 20:59
Sağolun hocam her zamanki gibi içimi rahatlattınız..

-------------
Asudesima

Mesajı Yazan: NehirDefne34
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2020 Saat 00:11
Sorunuz dikkatimi cekti aynı durumu bende yaşıyorum 1 yıldır kızım 4 yaşında aralıklarla kulak memesinde kanama noktaları oluyor bazen göz altı burun çevresinde boynunda kan tahlili yaptırmadım ama kafama çok takıyorum hergün inceliyorum ayrıca kızım çok beyaz tenli bazen hastalık zamanlarında artıyor 

Mesaj Tarihi: 06 Mar 2020 Saat 00:19
Aynı şekilde oluyor bizimde kadir hocamın cevabından sonra rahatladım. Benim kızımda çok beyaz minicik bir nokta bile hemen göze çarpıyor. Rabbim bağışlasın inşallah. Dermansız dert vermesin. Smile

-------------
Asudesima

Mesajı Yazan: NehirDefne34
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2020 Saat 00:23
Amin herkesin evladını korusun bazen evhamlanıyoruz işte bende bi kaç defa Kadir beye sordum ciddi bişey olmadığını tahlile gerek olmadığını cok kurcalamama gerektiğini söyledi keşke bütün doktorlar onun gibi olsa hakkı ödenmez 

Mesaj Tarihi: 06 Mar 2020 Saat 00:25
Evet Allah razı olsun, çok uzatmayalım hocam kızmasınSmile

-------------
Asudesima

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2020 Saat 03:05
Bazen; kuvvetli kusma ve ogurme ilede SADECE yuzde, ufak "petesiler" olur, bunlarinda bir onemi yoktur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat