Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Nimenrix asi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=65127
Tarih: 20 Şub 2026 Saat 01:05

Konu: Nimenrix asi
Mesajı Yazan: 2005kiraziboege2017
Konu: Nimenrix asi
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2020 Saat 10:02
Merhaba hocam ben 37 aylik ve 14 yasinda iki oglumada nimenrix asisini 4 mart 2020 de vurdurdum ama kucuk olan asi olurken kolunu cekti asi tam olmadi hemsire biraz kaldi dedi ama oldu dedi  ama ben bi turlu emin olamiyorum sizin fikrinizi soracaktim hocam bide ben yeni uye oldum simdiden tesekkur ederim bu asi hakkinda dusunceleriniz nelerdir asi yeterlimidir sizce buralarda soracak kimse yok  lutfen 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2020 Saat 19:12
makale ve forum daki yazilari okuyun.

Mesaj Tarihi: 08 Mar 2020 Saat 20:42
 Tesekkur ederim  hocam okudum ama bi turlu rahat edemiyorum lutfen  yardimci olurmusunuz  asi yeterli gelirmi acaba   değerli göruslerinizi rica ediyorum

Mesaj Tarihi: 09 Mar 2020 Saat 15:11
Biliyorum bana kizacaksiniz ama emin olmak istiyorum burdaki doktorlar hicbir bilgi vermiyo sadece asi ol diyo  makaleleri ve gecmisteki butun yazilari okudum bu asinin turkiyede suanlik gerekli olmadigini anladim fakat gelecekte boyle bir sorun ciktiginda bizim bu tam olarak yaptiramadigimiz asi işe yararmi diye endişeleniyorum sadece onu öğrenmek istedim yeteri kadar antikor üretirmi onu merak ediyorum gelecekte asi tekrari olmaz dediler burdaki doktorlar cunku yasi buyuk dediler (3) yasinda cocuk o yüzden size sormak istiyorum lutfen değerli görüşlerinizi öğrenebilirmiyim .Teşekkurler hocam şimdiden .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2020 Saat 20:04
Bu asilar cok yeni olup, kac sene koruduklarina dair bir bilgi yoktur.
Gerek de yok..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat