Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aircomb

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66782
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 06:09

Konu: Aircomb
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: Aircomb
Mesaj Tarihi: 09 May 2020 Saat 16:00
Hocam sizi daha önce de çok rahatsız etmiştim burun tıkanıklığım ile ilgili damlayı kullanıyorum 5 günden sonra 1 gün ara veriyorum o 1 gün işkence gibi geliyor.Tıkanıyorum gece gündüz nefes alamıyorum. Geniz akıntısı da var.Bir arkadaşım aircomb ilacı kullanmış ama içeriğini okudum yan etkisi çok size danışmak istedim.Artık dayanılmayacak hale geliyor tıkanıklık. Ne yapsam bilemedim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 May 2020 Saat 18:44
Sacmalik!!
Astim ilaci.. Astim nobetlerinin arasini acmaya yarayan, "Montelucast" ihtiva eden bir ilac.
Bu sahtekar doktorlar, halki iyice aptala cevirdiler!!
SAKIN bu tip ilaclari kullanmayin..
Covid-19 salgini basladiginda, olumlerin cok olmasinin sebebi, bu hastalara bu tip ilaclarin ve Kortizonlu spreylerin verilmesidir.
Astim ilaclari, vucudun viral enfeksiyonlarda, savunma kasti ile daralttigi bronslari genisleterek, viruslarin istilasini kolaylastirirlar.
Kortizonlu spreylerde, vucudun viruslara karsi bagisiklik gostermesini onleyerek, hastalarin cogunun olmesini saglar.

Mesaj Tarihi: 09 May 2020 Saat 21:05
Çok sağolun hocam hep bu yüzden insanımız sıkıntı çekiyor o kullandı ben de kullanayım diye diye.Peki benim bu sıkıntımı geçirecek veya daha da rahatlatacak iliadin damla haricinde ne önerirsiniz

Mesaj Tarihi: 10 May 2020 Saat 04:13
Iliadin damla kullanin veya yakaniza, 2 damla ColdMix damlatin.

Mesaj Tarihi: 10 May 2020 Saat 04:42
Hocam bu uzun süren tıkanıklık sinüzit olabilir mi nasıl ayırt edebiliriz?Sinüzit olsa nasıl teşhis edilir ve nasıl bir yol izlenir 

Mesaj Tarihi: 10 May 2020 Saat 18:38
Sinuzit olsa bile tedavisi SADECE Iliadin damladir.
Sinuzit; bir iltihap DEGILDIR.. Ayni Orta kulak Ilitihabi gibi, mekanik bir hadisedir. Sinus agizlarinin kapanmasi ile sivi drenaji olmadiginda, bas agrilari olur.
Sakin Turk doktorlarina inanmayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat