Sağlık ocağı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66803
Tarih: 30 Ara 2025 Saat 14:50
Konu: Sağlık ocağı
Mesajı Yazan: fatma8266
Konu: Sağlık ocağı
Mesaj Tarihi: 11 May 2020 Saat 12:28
|
Hocam merhaba. Sağlık ocağı 9 aylık kızımın ısrarla kanının alınması ve hemogram ve hemoglobin e bakılması gerektiğini söyleyip arıyor devlet hastanesnde kan vermem gerekiyor Muş kızım anne sütü alıyor ağırlıklı ek gıda pek vermiyorum .sizce kan versek mi? Kızım 8 kilo. Birde kızamık aşısı yapicaz dediler.benim rizam yok yaptirmiycam dedim.cok tepkililer
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 May 2020 Saat 18:40
Bosverin.. Onlar; "Emir-komuta" ile boyle salak salak isler yapan cahiller surusudur. Emin olun, hicbir konuda en ufak bir bilgileri yoktur. 1- Cocularda, bir kan kaybi olmadan, anemi olmaz. Ahmaklar, birde cocuklarda kan degerlerini bilmezler ve eriskin kan degerleri ile mukayese ederler. Bu PUSTLARA sakin inanmayin.. Saglik bakanligi ne biliyor ki, bu kici kirik Saglik ocaklari bilsin!! Butun dava sizleri tuzaga dusurup, kandirip, devamli Saglik ocagi doktorlarina mahkum etmek! 2- Kizamik asilari, 1 yasindan evvel CALISMAZ!! Bu okuzler bunca seneden beri bunu ogrenemediler..Anneden, bebege gecen kizamik antikorlari, en gec 1 senede kaybolurlar. Bu yuzden, Kizamik dahil, her turlu canli virus asilari, 1 yasindan evvel yapilmazlar.
Sakin bunlarin ahmakliklarina inanmayin.
|
Mesajı Yazan: EFEMER
Mesaj Tarihi: 11 May 2020 Saat 23:27
Nasıl yani hocam bu durumda çocuklarımızın aşılarıda mı sıkıntılı? 
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 May 2020 Saat 04:28
|
BCG, Kizamik ve Hepatit-B asilarinda sikinti var. Bu asilarin ozelliklerini bilmiyorlar. Diger asilarda sikinti yok.
|
|