Kulak arkası ve boyunda şişlik
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66969
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 01:58
Konu: Kulak arkası ve boyunda şişlik
Mesajı Yazan: Aviye
Konu: Kulak arkası ve boyunda şişlik
Mesaj Tarihi: 30 May 2020 Saat 07:46
Merhabalar oğlumun her iki kulak arkasında ve boyunda küçük bir şişlik var kızarıklık yok herhangi bir gribal enfeksiyon geçirmedi son zamanlarda 18 ay aşılarını yapıldığında kolu şişip kızarmıştı baya huzursuzlanmıştı o gün şuan 19 aylık. doğduğundan beri alerji li saçlı deride sivilcelenme ve yanaklar da kızarıklık ve kaşıntı var. Onun dışında ateş ve huzursuzluğu yok. Ne yapmam gerekir acaba virüsten dolayı hastaneye götürmek istemedim.Şimdiden teşekkür ederim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 May 2020 Saat 18:51
Ellediginizde, hareket ediyorsa, onemli degildir. Lenf bezleri ile ilgili yazilari okuyun.,
|
Mesaj Tarihi: 30 May 2020 Saat 21:28
Kadir bey boynundaki kayıyor ama kulak arkasındakiler sert leblebi genişliğinde çok korkuyorum endişe edecek bir durum var mı acaba
|
Mesaj Tarihi: 31 May 2020 Saat 04:23
Mesaj Tarihi: 31 May 2020 Saat 23:29
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2020 Saat 12:40
Kadir bey hergün takip ediyorum hala tamamen geçmedi bazen küçülüyor geçecek gibi oluyor sonra tekrar ortaya çıkıyor bir anlam veremedim ne kadar süre içinde geçer acaba ya da neye göre büyüyüp küçülüyor ister istemez gözüme takılıyor şimdiden teşekkür ederim
|
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2020 Saat 22:41
Kadir bey kaç aydır takip ediyorum lenf bezelerini küçülüyor tam kayboluyor ne zaman kafa derisinde sivilceler çıkıyor tekrar büyüyüp belirginleşiyor size sormak istediğim kafa derisinde sivilcelenme neden olur uçları sarı sulanıyor kaşınıyor tamamen geçiyor sonra birden tekrar ortaya çıkıyor acaba enfeksiyona neden olduğu için mi lenf bezleri şişiyor ve bu sivilceler nasıl geçer
|
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2020 Saat 09:19
"O" sivilcelerden kaptığı mikroplar yüzünden, tam yok olamıyorlar. Sivilce çıktığında, tepelerine bir kulak çubuğu ile Batticon sürün.
|
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2020 Saat 15:19
Tamam çok teşekkür ederim
|
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2020 Saat 15:24
Peki kadir bey bu sivilceler neden çıkıyor olabilir bir daha oluşmaması için neler yapabilirim bebekken atopik dermatit vardı alerjik yine bu sivilcelerin de alerjiyle ilgisi olabilir mi yedikleriyle alakalı mı acaba
|
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2020 Saat 17:56
Sorduklarınızın hastalık üzerine olumlu hiçbir katkısı yoktur. Alakalı olabilir veya olmayabilir. Bunlara kafa yormayın.
|
|