Yardim
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66987
Tarih: 30 Mar 2026 Saat 09:27
Konu: Yardim
Mesajı Yazan: Eylulemir
Konu: Yardim
Mesaj Tarihi: 31 May 2020 Saat 19:39
|
Hocam abimin kizi dogum kilosu 3350g boyu 50cm idi suan 31 aylik boyu 93 kilosu 12 cok istahsiz bir cocuk hic bisey yemek istemiyor uzun bir sure keci pisligi gibi kaka yapti dogru durust bisey yemiyorki duzgun kaka yapsin ben de sahit oluyorum iki kasik bisey yer birdaha asla agzini acmaz cok uzun sure acta kalsa asla acikmiyor gecen haftada bi ara ateslenmis arkadan isal seklinde kaka yapmis ve karnim agriyor diyormus sık sık tuvalete gidip cok az az kaka yapiyormus hala isal gibi dedi annesi az oncede bana msj atmis iyi bir cocuk doktoru varsa gidelim tahlil yaptiralim falan diye bende maalesef hic iyibir cocuk doktoru na rast gelmedim dedim aklima tabiki siz geldiniz simdi hocam bu cocuk cok ufak tefek bize gore gelisim tablonuzu bulup inceliyecegim de siz ne dersiniz istahsizlik icin ne yapsin hangi tahliler bunun sebebini aciklar cocukta gercekten bir sorun mu var hocam kilosu 13.300 mus simdi olcmusler boy kilo tablosu na gore kilo fazlaligi bile var ama cok az yemek yedigine sahit oldum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2020 Saat 02:34
|
Bir sorun yok.Sadece; Pirinc, patates muz ve elma vermesinler..
|
|