Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

3,5 yas Dvit+Flor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67126
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 13:23

Konu: 3,5 yas Dvit+Flor
Mesajı Yazan: anneliktelası
Konu: 3,5 yas Dvit+Flor
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2020 Saat 02:52
Merhaba ,
 Ekim 2016 dogumlu oglum icn ,geçtigimiz yaz Mayıs ayında Dvit  seviyesi 17 . Siz sorduktan sonra 1 ampul dvit vermiştik.Kafasındaki asırı terleme +cildindeki pütürlük kuruluk dahil  geçmisti.
 Zymafluor bir türlü temin edemedik.Ocak ayında Eczaneden D Flor Vit  (1 damla = 0.04 ml. Florur :0.08 mg  Vitamin D :66.4IU içerir. ) Günde 5 damla seklinde kullandık.
 1 aydır kafası terlemeye basladı. Bugun dvit ampul aldık.Kullandıgımız D flor dan sonra ampulu  hemen vereyim mi hocam.

Saglıklı ömrünüz olsun ins.Dualarımızdasınız..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2020 Saat 04:13
O damladaki Dvitamini cok az.... 1 ampul daha Dvit3 icirebilirsiniz...
AMA, eylul ayinda dvit3 seviyesi octurmeniz gerekir. 

Mesaj Tarihi: 21 Haz 2020 Saat 01:48
Cok tsk ederim Hocam ,1 ampul d vit icirdim. Krem Cikolata ya alerjisi var yedirmiyoruz fakat  yediginde cilt döküntü ,kasıntı oluyor.24saat sonra cilt düzelmeye baslıyor..Kızarıklık oldugunda Zyrtec içireyim mi.Birde sol en arka azı dişinde toplu igne bası kadar cürük var .Ilıktan az soguk su içtiginde dişim agrıdı diyor.Sıcak soguk hassasiyeti oluyor sanırım.Dislerini düzenli fırcalıyoruz.D-Flor kullabildik dediginiz Zymaflor alamadık.Baska alternatifimiz var mı flor konusunda.Dis hekimine göstermeli miyiz.Suan hastaneler malum.Siz gerekli derseniz bir yolunu bulur özel götürürüz.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2020 Saat 04:49
Dis agrisi uzun sureli olursa gosterin. 
Zyrtec, gerektiginde kullanin. Krem seklindeki cukulatalari eve bile sokmayin, dogru durust cukulata yesin. 

Mesaj Tarihi: 21 Haz 2020 Saat 09:40
Tamam hocam cok teşekkür ederiz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat