Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Medikinet Dikkat eksikliği

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67203
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 01:45

Konu: Medikinet Dikkat eksikliği
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: Medikinet Dikkat eksikliği
Mesaj Tarihi: 27 Haz 2020 Saat 15:36
Hocam dün dikkat eksikliği ile ilgili bir arkadaşın yorumunun altına yazmıştım ama arkadaşın konusunu bölmemek için buradan yazdım tekrar.Göz kontrolünü sormuştunuz,evet baktırdık gözerinde bir sorun yok.Derslere karşı aşırı ilgisiz.Ama onun dışında deney,karışım hazırlama kendince bir şeyler üretip ortaya çıkartmak konusunda bizi çok şaşırtan işleri oldu.Mucit olacağım diyordu hep ama onun içinde okuması gerekli.Merak ettiğim bu tür durumlar ilaçla düzelebilir şeyler mi yoksa zamanla çalışması gerektiğini anlayıp düzeltir mi kendini?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Haz 2020 Saat 18:28
Ilacla duzelebilecek bir durum YOK, ayrica da, duzelmesi gereken bir durum YOK!! 

Mesaj Tarihi: 27 Haz 2020 Saat 21:01
Evet biz de öyle düşünüyorduk ama öğretmenleri tarafından o kadar çok söylendi ki, artık biz de şüphe etmeye başladık bir sorun mu var diye.Onların gözlemleri daha farklı sonradan üzülmek yerine erkenden alınabilecek tedbir ve ya yapacağımız bir şey olur mu diye düşündük.Ama ilaç işin içine girince tedirgin etti bizi.O zaman bekleyip zamanla düzelmesini bekleyeceğiz düzelmezse de kadere kısmet diyeceğiz değil mi hocam?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2020 Saat 04:30
Odul vermeyi bir deneyin!!! 

Mesaj Tarihi: 28 Haz 2020 Saat 10:15
Ödül, oyun, istediği etkinlikler çok denedik olmadı ceza da uyguladık hepsi anlık sonuç verdi sonrası yine aynı oldu maalesef.Sanırım yapabileceğimiz çok bir şey kalmamış.Zamana bırakmaktan başka 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat