Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67491
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 06:04

Konu: Alerji
Mesajı Yazan: Roselin
Konu: Alerji
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2020 Saat 19:25
Mrb ..bebeğim 3.5 aylık..3 _4 gündür huzursuzluk sebebi ile doktora götürdüm..kakasını görmek istedi doktor ve rengi yeşil ve sümüksü dedi..kan testi yapıldı IgE 39 çıktı ve çok yüksek alerjisi var süt alerjisi olabilir dedi ..kaka testi temiz çıktı..2 haftalık diyete girdim fakat benim de sağlığım bozuldu..diyetin birinci haftasında çocuk ishal oldu tabi bende..ve pişik başladı diyetten önce yoktu..herhangi bir kızarıklık kabartı da yok ağzında veya vücudunda..tabi pişik olunca ben yumurta yemeği de kestim..çocuk anne sütü alıyor buarada..ne yapmalıyım diyeti kesmelimiyim..?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2020 Saat 09:06
 Ne yapacaksınız? Bir daha o CAHİL dokrora gitmeyin..
Huzursuzluk + Mukuslu kaka + Kilo alma= Çok yemeğe bağlıdır.
EĞER; kilo kaybı varsa, bir hastalık düşünülür.
Kilosuna bakın. Normal veya fazla ise, SAKIN o cahil doktora uyup diyet filan yapmayın.
Bu gerzekce sahtekarlıgı, Turkiye'de nerede ise Çocuk doktorlarının tamamı uygularlar.
Çok yaygın bir sahtekarlık usulüdür.
Meme aralarını açın, huzursuzluğu yok olur.

Mesajı Yazan: Roselin
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2020 Saat 19:20
Teşekkürler hocam cevabınız ićin..sadece merak ettiğim IgE aralığı 0_15 arasında olması gerekirken 39 çıkmış peki bu yükseklik sorun teşkil eder mi?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2020 Saat 08:58
O "Referans aralıkları"  çocuk "Refrans Aralıkları" değil.
Bu laboratuvar sahtekarlığı Turkiye'de çok sık yapılarak; doktor-Laboratuvar işbirliği ile hastalar
soyulurlar!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat