Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sigara

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67776
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 06:43

Konu: Sigara
Mesajı Yazan: Emineylm
Konu: Sigara
Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2020 Saat 14:19
Hocam merhaba. Çok cokl buyuk bir vicdan azabı caresızlıl ve gozyası icınde yazıyorum size. Hamileyim ve sigara kullanıyorım inanın cok denedim cok cabaldaım ama oyle zayıf bir iradem var ki yapamadım. Aglaya Aglaya sınır krızlerıyle....nolur hocam bana bir yol gosterın cok zor durumdayım ne yapacağımı sasırdım. Herkes duman bebegın ciğerlerine doluyor, onu zehırlıyorsın, kalbinde delik olacak beyni gelısmıcek diye uzerıme geliyor ve ben daha kötü oluyorum psikolojim bozulmusus durum da bana bir yol gosterın nolur 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2020 Saat 18:38
1- Anne karnındaki bebek; NEFES ALMAZ !! Akciğerlerine sigara dolması diye bir şey yok..
2- Sigara içmek çok sağlıklı bir şey değil ama, hamilelerde bebek üzerine tek olumsuz bir etkisi; yarık
dudak şüphesidir.
3- Bilhassa hamileliğin ilk 4 ayı organ taslaklarının oluşum safhası olduğundan, hiç olmazsa ilk 4 ay
 içmeyin veya az için.

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2020 Saat 19:06
Suan 6.5 aylık hamileyim hocam gunde 6 7 tane ıcıyorum en basından beri ayrıntılı ultrason vs. De yarık dudak suphesı felan olmadı sımdıden sonra olma ihtimali var mı hocam 

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2020 Saat 20:02
4. aydan sonra hiçbir organ bozukluğu olmaz. 

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2020 Saat 20:06
Sagolun hocam elimden geldiği kadar azalttım bol bol süt ıcıyorum ınsallah saglıkla gelir yapmamı yememı tavsiye ettiğiniz bırsey var mı hocam

Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2020 Saat 08:39
Dengeli beslenin. Et miktarını arttırın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat