Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

???

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67827
Tarih: 06 Eki 2025 Saat 20:47

Konu: ???
Mesajı Yazan: Zeynep0646
Konu: ???
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2020 Saat 01:31
Merhaba hocam 28 Mayıs 2018 doğumlu kızım bugün öğle uykusuna uyuttuğumda geniz akıntısı var gibiydi bir kere öksürerek uyandı tekrar uyuttum uyandığında biraz halsiz gibiydi bugün gün boyu iştahsızdı gece uykusuna yatırdığımdan bu yana sürekli bir yeri ağrıyor gibi inleyerek uyanıyor ateş yok tam olarak neyi. Olduğunu bilemediğim için ağrı kesicide vermedim ilk defa başıma böyle bir şey geliyor neye dikkat etmeliyim ne zaman doktora gitmem lazım 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2020 Saat 20:21
Hocam gün boyu iştahsız ve huysuzdu asıl  sıkıntımız yatınca  Başlıyor hocam belirgin bir geniz akıntısı yok ateş yok öksürük yok ama uyuyunca sesli ve hızlı nefes almaya başlıyor sonra ağlayarak 10 dakikada bir Uyanıyor gündüz uykusunda da aynı şekilde oldu fizyolojik su Cold mix veriyorum ama pek faydası olmadı hocam zorla boğazına bakabildim kızarık ve beyazlıklar oluşmuş hafif ateş oldu antibiyotik kullanmalıyım Ağrı kesici versem sorun olur mu? 

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2020 Saat 23:10

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2020 Saat 09:59
Grip geçiriyor..
Covid-19 olabilirmi?? Bilemem, ama zaten farketmez, aynı Grip için anlattıklarımı Covid-19 için de
 uygulayabilirsiniz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat