Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aşı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67872
Tarih: 15 Eki 2025 Saat 03:07

Konu: Aşı
Mesajı Yazan: yezt1719
Konu: Aşı
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2020 Saat 11:45
Merhabalar hocam.Sağlık bakanlığı aşı takviminde değişiklik yapmış.Artık 1.sınıf aşıları 2016 temmuzdan sonra doğanlara uygulacak.Bu konu hakkında görüşünüz nedir hocam?Aşıyı yaptıralım mı?Allah a emanet olun.Saygılarımla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2020 Saat 18:20
Benim asi takvimine bakin... 1.Sinif asilari denilen asilar zaten; 4-6 yas arasinda yapilan asilardir. 
Saglik bakanliginda isler, ilmi degil;  siyasi, politik ve "CIKAR" iliskileri ile yurur..
Bugun boyle soylerler, yarin islerine gelmez, baska turlu soylerler.. Su son salgindaki davranisina bakin!!  
Tek adamin agizina bakiyorlar ve  emir-komuta zinciri ile  isleri halletmeye calisiyorlar. 

Mesajı Yazan: yezt1719
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2020 Saat 21:36
Haklısınız hocam.Allah sizden razı olsun.Son bir sorum daha olucak kusuruma bakmayın.Aşı karşıtlığına sebep hastalıkların ve ölümlerin artacağı  kızamık salgını olacağı söyleniyor bu doğru mu hocam?Doğruysa aşılı çocuklar da  bundan etkilenir mi?Allah a emanet olun.Saygılarımla.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2020 Saat 01:10
"Asi karsitlari"; ahmak insanlardir.. Birakin onlari kendi hallerine belki bu sekilde bu ahmaklarin soyu tukenir..
Asi olanlarda bir tehlike yok.. 
Tehlike, hic asi olmamislar ve anneleri asi olmamis ve ilk 1 yas icindeki bebekler icindir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat