Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kabızlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=68079
Tarih: 05 Eyl 2025 Saat 22:05

Konu: Kabızlık
Mesajı Yazan: denijj
Konu: Kabızlık
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2020 Saat 10:28
Merhaba  Hocam ;8 yaşındaki oğlumuzun uzun süredir kabızlık sorunu var ara ara da yazıyrm size duphalac sokol likid  magnesia calcinee kullandık şimdiye kadar  ilk ikisini siz önerdnz geçici çözüm oldular aynı sorunu belli süre sonra Yine yaşadık  popoda kanama  artuk çok olmaya başladı klozette baya kan görür olduk. Çocuk gastroentolojisine götürdük dün kan şdrar tahlili yaptı daha çıkmadı bize x m diet  diye bir çözelti  verdi günde üç kere üç ölçek iki ay boyunca kullanılacak  bağırsak tembelliği hasar şu bu yapmaz zararsız dedi ama emin olamadım prospektüsünde bile yaziyr bir haftadan uzun kullanılmamalı yan etkilerinde bağırsak tembelliği de yaziyr ne yapalım hocam 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2020 Saat 19:00
3 gun kullanin, ara verin, digerlerini kullanin. Teara basladiginizda bir zarari olmaz. 

Mesajı Yazan: denijj
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2020 Saat 21:15
Diğerlerini kullanın derken hangisini ne kadar süre kullanalım hocam .duphalac mi sokol likid mi calcinee yi mi  ve ne kadar süre kullanalım  ?Tahlil sonuçlarında  total ige 607 çıkmış hocam çok yüksek sanirim alerji mi vardır neden bu kadar yüksek çıkmıştır ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2020 Saat 00:04
Hepsini , kafaniza gore takilarak, 3-5 gun kullanip, degistirin. 
IgE; dis curugunde bile yuksek cikar, Sikayeti olmadikca, takmayin kafaniza.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat