Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bel agrisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=68586
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 22:21

Konu: Bel agrisi
Mesajı Yazan: melek4242
Konu: Bel agrisi
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2021 Saat 13:07
Merhaba hocam kendimle ilgili bir sorum olacaktı.38 yaşında bayanim ara  sıra bel ağrısı oluyordu ama geçiyordu,son 10 gündür sürekli ağrıyor. Sabahları uyandığımda,aşağı eğilip doğrulurken agri daha fazla oluyor.Gecmeyince doktora gittim,röntgen çekildi  ve kantahliliyapıldı.Kanda bir şey çıkmadı.Filmde fıtık yok ama alt omurda olmaya müsait  bir durum vardedi.Egzersiz verdi,CELESTONE CHRONODOSE AMPUL 3 tane igne verdi.Igneleri kullanmalimiyim?Teşekkürler.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2021 Saat 14:00
Bir de FELDEN JEL,MUSCORIL POMAD verdi.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2021 Saat 19:34
Bel agriniz; "Alt bel agrisi" ise, bu ilaclarla hicbir sonuc elde edemezsiniz.
EGER, bu bel agriniz, kalca kemiginin ustunde ise, kaburgalar hizasinda DEGIL ise, bir Norosirurji Cerrahinin
gormesi iyi olur. Anestezi ile, ve  Rontgen yardimi ile ilgili sinir uclarina igne yapilmsi icap edebilir. 

Bel agrilariniz, kaburgalar hizasinda (sirt bolgesinde), ve gobek deligi hizasinin ustunde ise, Novalgin tablet,
 gunde:3X2 tablet almaniz,  masaj ve sicak kompres uygulamaniz iyi gelir. 

Mesaj Tarihi: 31 Oca 2021 Saat 00:13
Hocam merhaba,bel ağrılarım göbek deliği hizasında kalça kemiği üstünde sağ tarafım ve orta kısımda.Gecmediği için sıkıntı veriyor.Şırnak-cizre de oturuyoruz eşimin görevi nedeniyle.Doktora gitmek istiyorum,burda doktora gittim muayene bile etmedi,bize en yakın önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2021 Saat 02:59
Ben Turkiye'de degilim, tanidigim doktorlar az ve onlar da Istanbul'da. 
Kayseri veya Ankara'yi deneyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat