Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yenıdogan solunum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=68804
Tarih: 17 Eki 2025 Saat 11:51

Konu: Yenıdogan solunum
Mesajı Yazan: Meryemesma
Konu: Yenıdogan solunum
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2021 Saat 01:41
Kadir bey merhaba. Kuzenimın bebegı hakkında size soru sormak istiyorum. 29.01.2021 de normal dogumla 3800kg 51 cm bir erkek bebegı dunyaya geldi. Bebek suan hastanede yogunbakımda solunumu cok hızlı demişler. Dogdugu hastaneden baska bir hastaneye sevk etmışler. Anneyı yanına almıyolar emzirmesıne izin vermıyorlarmış. Anne sut sagıp veriyo agızdan beslemıyolarmıs. Kuzenime sordum dogdugunda emzırdın mi diye evet emzırdım bebek gayet iyi emdi hatta memeden zorla ayırdım dedi. Hocam bebek hakkında cok bilgi vermemısler. Acaba neden olabılır bu hızlı solunum. Bebek kilolu oldugu ıcın dogum anında olmus olabilir mi.  

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2021 Saat 03:19
Ozel hastanede ise, her sey mumkun. Bir sekilde bebegi gorun! 
Oksijen'e ihtiyaci yoksa, agizdan beslenebiliyorsa, hemen kacin. 

Mesajı Yazan: Meryemesma
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2021 Saat 06:08
Evet hocam ozel hastane. Bugun bebegın durumu hakikında aileye bilgi verilecekmış. Haftasonu araya gırdıgı ıcın tam detaylı bilgi verılmemış. Anne bebegı ilk dogdugunda gorebilmş ve emzırebılmıs. Devlet hastanesinde dogum yaptı. Oradan kartal cocuk yogunbakıma sevk edeceklerdi yer olmadıgı ıcın ozel bir hastaneye sevk yapılmıs. Ins dedıgınz gibidir bebek ıyıdır. Anne perisan durumda uzuntuden sutu gıdıcek dye korkuyoruz zaten sagmakla cok az gelıyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat