Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yetişkin gaz sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=68940
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 02:04

Konu: Yetişkin gaz sorunu
Mesajı Yazan: Neşe Feyza
Konu: Yetişkin gaz sorunu
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2021 Saat 23:29
Hocam mrh
4 hafta kadar oldu mide ve bağırsaklarımdan çıkan gaz sesini çevremdekilerde rahatlıkla duyabiliyor.2 hafta kadarda karnımda hafif bir ağrı var.Ama sürekli.Göbek çevremde sızı var.İshal olunduğunda duyulabilecek ağrı sızı.Ama ishal yada kabızlık sorunu yok.Ayakları üşütmek buna sebep olabilir mi?Doktora gitmwyi gerektirecel bir durum mudur?Tavsiyeniz ne olur acaba?Teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2021 Saat 23:50
Safra kesenize bir baktirin. 

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2021 Saat 16:40
Hocam mrh 
Siz safra kesenize baktırın dedikten sonra bugün doktora gittim.15 gün sonrasına hastane ultrason randevusu verdi.Doktor Kreon 25000 ile Dicetel 50 mg verdi.Bunlar seni rahatlatır dedi. Ağrılarım şiddetli değil.İlaçları kullanmalı mıyım yoksa ultrason sonucunu beklemeli miyim?

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2021 Saat 19:32
Ilaclari deneyin. Beklemekten baska careniz varmi? 

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2021 Saat 20:35
Hocam mrh size uzun süredir var olan karın ağrımdan bahsetmiştim.Hastanenin verdiği günü beklemedim ve özelde tam batın ultrason çektirdim.Ultrason sonucu herşey normal çıktı.Sonucu doktoruma götürdüm ilaca devam et 1 ay sonra geçmesse göreyim o zaman kolonoskopi yapılır dedi.İşin enteresan tarafı doktora gittiğim günden beri ağrılarım daha rahatsız edici halde.Verilen ilacın yan etkileri arasında mide karın ağrısı yazıyor.Kullanmaya devam mı etmeliyim.Kafaya taktım o yüzden daha mı çok hissediyorum bilemedim ama bu durum beni çok düşündürüyor.Sizin bir tavsiyeniz olabilir mi?Teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2021 Saat 21:43
Bir ihtimal??? Ilaclari bir kesip bakalim. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat