Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

danışma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69185
Tarih: 22 Eki 2025 Saat 02:11

Konu: danışma
Mesajı Yazan: gul78
Konu: danışma
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2021 Saat 12:28

Sevgili Kadir hocam öncelikle mutlu bir gün diliyorum. Forumu her gün düzenli okuyorum. Fakat son zamanlarda bu konuda sorulan bir soru görmüyorum. Virüsün bir sürü mutasyonundan bahsediyorlar. Bu sizin de her zaman bahsettiğiniz gibi biliyorum ki beklenen bir durum. Peki mutasyonun virüsün seyrinde nasıl bir değişikliğe yok açtığı ile ilgili sizin takip ettiğiniz yurtdışı kaynaklardan herhangi bir bilgi var mı acaba? Burada bazı doktorlar, 14 gün boyunca  Nicotinamid Ribozid, L-serin, NAC, L-karnitine-L-tartrate kullanıldığında hastalığın daha hızlı iyileştiği ile ilgili bir makale yayınlamışlar?

Başka bir  doktor ise Sartanlar isimli tansiyon hapı koruyucu olabilir mi araştırılmalı diyor? Bunlar dışında bu süreçte sürekli görüyoruz damardan VİT-C Glutatyon kürleri, Colostrum takviyeleri, Çinko D vitamini zaten bunlar hep söylenenler. İnsan ister istemez ben bir şey eksik mi yapıyorum böyle şeyler kullanmalı mıyım diye düşünüyor? Bu konudaki görüşlerinizi rica edebilir miyim? Çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2021 Saat 20:49
SAKIN bu sacmaliklarin hicbirine kanmayin. Sahtekarlar meydani bos buldular, ne kadar supruntu ilac varsa, 
hepsini Covid ilaci diye millete kakalamaya calisiyorlar. 
Bu arada; Cinko ilacini ve Probiyotikleri bebeklere; "Gaz ilaci" diye verenler bile var.  Salgin basladiginda
halka yutturulan, Kininli ilaclar, Dornase-Alfa, gibi ilaclar ne oldu??? 
Hani birde; "kahramanlar" vardi Nisan 2020de asi hazir diyorlardi, ne oldu?? 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat