Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ter kokusu değişikliği

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69468
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 13:36

Konu: Ter kokusu değişikliği
Mesajı Yazan: Ahmetsaid
Konu: Ter kokusu değişikliği
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2021 Saat 11:46
Kızım 6 yaşında sınırda bir kansizligi var demir ilacı verilmişti sizin ile görusleriniz ve tavsiyeleriniz ile kullanmadım şu anda kilolu bir kız son bir haftadir teri kokmaya başladı ve aşırı terliyor önce hiç böyle değildi sebebi nedir acaba
Bir de bıyık bölgesinde çok siyah tüyleri var ve çok üzülüyor bu durum hormonal bir bozukluk mudur

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2021 Saat 17:02
Gormeden bilemem. Supheli bir durum varsa, gosterin. 

Mesaj Tarihi: 25 Nis 2021 Saat 17:33
Şüpheli durum derken nelere dikkat etmeliyim koltuk altı ya da özel bolgede kıllanma yok meme büyümesi kilodan dolayı yağ tabakası var başka bir şey yok endokrin e mi gitmeliyiz şimdi pandemi varken zor randevu alıyoruz aciliyetli bir durum mudur

Mesaj Tarihi: 26 Nis 2021 Saat 02:25
Gormeden bir yorum yapamam.. 
Gonderebilirseniz, Yuz, Koltuk alti, Genital bolge resimlerini Ozel'den gonderin. 

Mesaj Tarihi: 26 Nis 2021 Saat 03:25
Hocam aşkolsun soruyu yazarken cevaplarınizi bile düşünmüştüm dedim ki ter kokusu değişikliği var diye soruyorum kadir hocam diyecek ki bir çiçekle bahar gelmez içim rahatlayacak sonra bıyık bölgesinde çok tüy kıl var diye soracağım kadir hocam diyecek ki soya cekimdir karıştırmayın ama siz bilemem görmem lazım diyince ben panik oldum hocam şu an uyuyor yarın becerebilirsem size resim atacağım bıyık dışında hiç bir yer de kıllanma yok

Mesaj Tarihi: 26 Nis 2021 Saat 23:15
Hepsi normal.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat