Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alt çenedeki süt dişi düşmeden diş çıktı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69639
Tarih: 22 Eyl 2025 Saat 21:22

Konu: Alt çenedeki süt dişi düşmeden diş çıktı
Mesajı Yazan: Zeynep 1406
Konu: Alt çenedeki süt dişi düşmeden diş çıktı
Mesaj Tarihi: 15 May 2021 Saat 12:31
Doktor bey iyi günler 6 yaşındaki kızımın alt çenedeki süt dişi düşmeden yeni diş çıktı int biraz araştırdım kalsiyum fazlalığından olabilir yazıyor kızım 2 sene önce bademcik ameliyatı oldu o zaman kan değerlerinde kalsiyum üst sınırda çıktı kalsiyum fazlalığıni nasıl anlarız bı de ne yapabiliriz ayrıca süt dişi sallanmiyor nolur yardım edin 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 May 2021 Saat 18:15
Oyle; "salak-salak" Turk doktor yazilarini okumayin.. Beyinleri yok, fikirleri VAR! 
Sut disleri curumedigi zaman, kalici disler bu sekilde cikarlar. Bu durumun hicbir zarari yoktur. Artik o sut 
dislerinin de kokleri de erimis oldugu icin, serbest sekilde sallanmaya basladiklari zaman,  siz kendiniz, bir 
"Gazli bez" ile tutup, cekin. SAKIN Discilere filan gidip, cektirmeyin. O sut dislerinin kokleri eriyerek, aciga
cikan kalsiyum kalici disler tarafindan emilirler ve kalici disler daha saglam olurlar. 
Kalsiyum degerinin; ust sinira yakin olmasi,  asla ust siniri asmis gibi degerlendirilemez. Bu geri zekaliligi 
dunyada bir tek Turk doktorlari yaparlar.

Mesaj Tarihi: 15 May 2021 Saat 18:36
Çok teşekkür ederim doktor bey yani dişin sallanmasini bekliycem ve kendim cekicem anladım çok saolun doktor bey iyi günler

Mesaj Tarihi: 15 May 2021 Saat 22:23
Aynen oyle.

Mesaj Tarihi: 28 May 2021 Saat 01:26
Doktor bey iyi geceler ben bişey daha sormak istiyorum ama kızımla ilgili değil implant tedavisi ile ilgili 3 tane dişim eksik ve implant tedavisi yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum bide bazı ülkelerde yasaklanmış acaba bu tedavinin bı zararı var mı lütfen yardımcı olun

Mesaj Tarihi: 28 May 2021 Saat 02:58
Bilen birisi yaparsa, hicbir zarari yok. Biraz sorup-sorusturun.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat