Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yanlis yerden sorulan sual.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69739
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 05:41

Konu: Yanlis yerden sorulan sual.
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Konu: Yanlis yerden sorulan sual.
Mesaj Tarihi: 31 May 2021 Saat 19:21
mekselina Açılır Kutu Gör

Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif
Puanlar: 14 Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri 
  Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevaplaYeni Mesaj: Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Dakika önce Saat 18:59 - IP: 94.123.248.237 IP Bilgiler
kadir hocam merhabalar kizim cuma gunu halsiz bitkin di cumartesi 40 derece ates ardindan siddetli su gibi ishal bugun 3.gun gecmedi yapilan kan tahlilinde crp yuksek wbc dusuk cikti dr nidazol yazdi birde igne bagirsak enfeksiyonu dedi wbc dusuklugu ishal vakalarinda olurmu cvblarsaniz cok mutlu olurum saglikli gunler...

Ne diye bunun icin doktora gidersiniz ki!! 
Sakin hicbir ilac vermeyin.. Sadece bol su.sivi gida TEKLIF edin.. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mekselina
Mesaj Tarihi: 31 May 2021 Saat 19:42
hocam ben beceremedim kusura bakmayin nerden yazacagimiLOL tesekkur ederm cok saolun

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2021 Saat 17:04
sayin kadir hocam kizim 1 hafta once ateslenmisti ishlde vardi 5 gun novosef igne nidazol antibiyotik kullanik bugun gene ateslendi 1 hafta oldu mide bulantisi istahsizlik var sanirim gecmedi ne yapmamiz gerekiyor tekrar kan alindi tahliller daha cikmadi Ouch

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2021 Saat 19:21
simdide testler normal crp 0  wbc 12 cikmis ama ates var olmadi covid yaptirin dedi dr bir sorunu cozmek bu kadarmi zor hocam

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2021 Saat 16:43
Ben size ishal durumunda İLAÇ KULLANMAYIN demiştim.. Novasef iğne, barsak içine etkili DEĞİLDİR!! 
Damar ve  kan yolu ile barsak cidarına kadar gelir ve daha ileriye GEÇEMEZ!! Turk doktorlarının buna 
akılları ermez.. Ve işin kötüsü, barsak cidarındaki yararlı bakterileri de yok eder. 
Maalesef, başınıza gelenler hep bu cahil dokturun verdiği tedavi yüzünden.
Günde 1 defa, 1 paket Reflor tozunu yemeklerine karıltırıp verin.2-3 günde düzelir.

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2021 Saat 17:01
hocam hic birsey vermedim reflor eriyorm birde uzun sure kullanmamizin zarari olurmu refloru kanda hemoliz ile ast dgerimizde yuksek cikmis endiselencek bir durum degildir degil mi?cvbiniz icin cok tesekkurler

Mesaj Tarihi: 09 Haz 2021 Saat 18:29
kadir beykizim bugun kaka tahlili verdim ishali devam etmiyor ancak kakada az lokosit ile entamoeba hartmanni kisti goruldu diyor 1 hafta nidazol kullanmistik gecmemis olabilirmi iyi gunler 

Mesaj Tarihi: 09 Haz 2021 Saat 21:04
Uğraşmayın.. Hiçbir ilaç vermeyin.
HER Entamoeba kisti hastalık yapmaz. Böyle palavralara kafayı takmayın.

Mesaj Tarihi: 23 Haz 2021 Saat 12:07
hocam size birsey danismak istiyorum kizim dort yasinda bademcikler oldu olasi buyuk kuculmuyor yani iri bademcik hasta olmuyor ama bizim yemek yeme problemimiz var ufacik taneleri yutarken bile zorlaniyor oguruyor 3 senedir ugrasiyorm terapiste gideyim diyorum ama eminim bogaza takilan biseyler var bazi kbb doktorlari yok ondan degil alistirmadan diyor biz boyle alistirmadik bebekken kendi kendine ufak ufak yiyordu simdi ogurme var sizce bademcikleri aldirmamiz bu sorunu cozermi cok yorildk artik bize bir yol gosterseniz saglikli gunler

Mesaj Tarihi: 23 Haz 2021 Saat 13:36
Asla çözmez. ZİRA; Bademcikler ağız açıldığında öne doğru gelirler ve ağız kapandığında geri çekilirler.
Yani, hiçbir şekilde boğazdan geçen gıdalara mani olamazlar. 
Kilosu, 15.5 kilodan fazla ise sakın zorlamayın, zorlanınca da bu şekilde reaksiyon gösterirler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat