Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Biurubın pozitif

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69881
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 14:46

Konu: Biurubın pozitif
Mesajı Yazan: turnam
Konu: Biurubın pozitif
Mesaj Tarihi: 23 Haz 2021 Saat 18:30
Hocam merhabalar 40 yaşında bayanım idrarda bilurubin pızitif çıktı internette araştırdım sarılık ile alakalı yazıyor yaklaşık bşr aydır ellerimde yanma vardı acaba onlamı alakalıdır ilginiz için teşekkürler saygılar... 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Haz 2021 Saat 18:53
Sarılığınız varsa, göz akınız da sarıdır.
Tam karar veremiyorsanız, bir kanda Total Bilirubin ve Direkt Bilirubin  yaptırıp bana yazın. 

Mesajı Yazan: turnam
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2021 Saat 10:12
Hocam kan tahlilimde çıktı normal olmayan değerler ürik asit 1.9 mg/dl referans aralığı en düşük 2.4 olması gereken mcv 25.9 pg olması gereken en düşük 27 anti hbs negatif bugün ilk doz aşımı oldum dr hiçbir problemim olmadığını söyledi bazen idrar da bilurubin pozitif çıkabiliyormuş kandaki bu kadar düşüklük önemli değil dedi d ve b vitamini yazdı ellerdeki yanma için sizce başka bir dr a gidiyimmi ellerimde yanma halsızlık iştahsızlık ve arada yanlarımda ağrı oluyor bu arada istediğiniz testleri söyledim gerek yok dedi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2021 Saat 12:30
Hepatit B aşıları da, Covid aşıları gibi mutlaka ADELE içine yapılması gerekli olan aşılardır.
Hepatit B aşılarıda mutlaka omuz adelesine ve adele içine yapılmalıdır yoksa tutmaz.  
Türkiye'de yaşayan  bir kimsenin B vitamini alması gereksizdir. 
D vitaminini kullanın. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat