Kadir hocam iyi akşamlar oğlumun yarın dogumgunu tam 1 yas olacak. Sesi kısıldı 4 gündür bizde doktora götürdük muayne etti ve dediki solunumu iyi ama viral enfeksiyon dedi. Eğer 3 hafta içinde geçmezse endoskopi yapılıp ses tellerine bakılması lazım boğaz reflusu için ama sanmıyorum dedi. Geçer dedi ilaç vermeye gerek yok dedi ve; Bir tane boğaz spreyi ismi imumax baby&kids verdi
Asıl sorun şu ki oğlum 49 cm doğmuştu suan boyu 73,5 cm Dogdugunda kilosu 2968 di suan 9126
9.ay kontrolünde kilo 9 du bana minyon işte napacan onunda yapısı bu memeye düşkün degilmi dedi. Yok dedim uyurken iciyor gunde 3 kez bide 2 kez gece iciyor toplam 5 kez yemeklere düşkün dedim İyi iyi çok iyi diyip iştah açıcı bir şurup verdi ismi Lione kids . Vitaminmis
Ama ben hayret ettim oglum kadar ek gida yiyen bi bebek yoktur her sabah yumurtasını peynirini öğlen etini ara ogunde prebiyotik akşam corba içine köfte eriste vs ama çok aşırı hareketli 3 ayda sadece 126 gram almis bir de üstüne demez mi boyu 75 cm olsa iyiydi ama
Hocam ben çok kaygilandim bu suruptan icireyim mi. Boğaz spreyini sıktım devam edeyim mi cocugun ağlarken bile sesi zar zor cikiyor baya kısılmış bir de aşı olacak. Dediki ateşi yok. Aşı olabilir sorun yok. 1 yas aşıları. Ben nerede hata yapmış olabilirim sonucta zorla emzirecek degilim emmiyor bazen huysuzlaninca meme istediğinidüşünüp.emziriyorum bir iki agzina alıp geri birakiyor. Zaten 10 aylik olduğundan beri de yürüyor.. . inanılmaz hareketli bir cocuk yerinde 10saniye durmuyor . Nasıl bir yol izlemeliyim.
Yemesi içmesi gercekten iyi hocam meme de iste 5kez emiyor
|