Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Deniz sonrası ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70070
Tarih: 12 Eki 2025 Saat 20:00

Konu: Deniz sonrası ateş
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: Deniz sonrası ateş
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2021 Saat 12:41
Hocam oğlum 14 yaşında genel olarak alerjik yapısı var sık sık geniz akıntısı burun tıkanıklığı olan bir çocuk.Dün sabah erkenden denize gitmişti geldikten bir süre sonra sesi grip gibi oldu ve genzimde bir sürü tuzlu su var gibi tadı geliyor çok yanıyor dedi.Şimdi ise 38 derece ateşi var.Tuzlu sudan mı oldu hasta mı oldu bilmiyorum ağız kokusu yok boğzında şişlik falan da yok ne yapalım hocam bu kadar hassas olmasına üzülüyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2021 Saat 15:59
Grip geçiriyor. Serin tutun, istirahat etsin, bol su/sıvı gıdalar alsın. 
Boğaz ağrısı  için; Tantum Verde Sprey kullansın.

Mesajı Yazan: zeynep82
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2021 Saat 16:08
Hocam oğlumdan sonra kardeşleri ve benim de ateşimiz çıktı 1 gece sürdü yoğun burun ve geniz akıntısı da oldu.Eşim,Babaannesi dedesi ve yeğenlerimiz falan aynı anda aynı şeyleri yaşadık.Covit testi yaptırmadık sizin yöntemleri uyguladık ve iyiyiz şu an.Geçirmiş olabilir miyiz?Benim başım ağrımıyor normalde ama namaz için eğildiğimde sanki yoğun bir akıntı ve basınç ağrısı oluyor diş etlerimde bile hissediyorum kimi zaman.Benim sinüzite çevirmiş olabilir mi ne yapabilirim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2021 Saat 18:13
Bilemem. Maske şeklinde ağrılar olursa; 5 gün İliadin DAMLA kullanın. Günde:2x4 damla her iki burun
 deliklerine damlatın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat