Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Et saklama koşulları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70135
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 13:07


Konu: Et saklama koşulları
Mesajı Yazan: kzykzy
Konu: Et saklama koşulları
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2021 Saat 09:08
Hocam merhabalar. Malumunuz kurban bayramı geçirdik. Sorum onunla ilgili olacakti. Hocam kurban bayramının 1.gunu kıymalık olarak ayarladigimiz etleri çekilmeden önce buzluğa koymak zorunda kaldık.hava cok sıcaktı. Daha sonra çıkardık açılınca çekildi geldi kıymayı köfte haline getirdim cocuklar için buzluğa yerleştirdim.boylelikle 2.olarak donmuş oldu.dun memleketten geldik 5saatlik yolculukta en üste kalan köftelerin bazı paketleri yumusamisti hemen buzluğa  koydum lakin 3.kez donmuş oldu. Hocam cocuklarin köftesi ziyan mi oldu çok canim sıkıldı esim bir uzmanın ha dolaba bomba koymuşsunuz ha ikinci kez doldurduğunuz eti demiş.  Çöpe mi atacağız Hocam şimdi ne yapmalıyım.

-------------
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2021 Saat 11:56
Türk doktorlarını ciddiye almayın. 
Mühim olan, arada et veya diğer gıdaların kokuşmamış olmasıdır. Sakın çöpe filan atmayın. 
Et kokuşmuşsa, zaten kokusundan anlarsınız!! 


Mesajı Yazan: kzykzy
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2021 Saat 12:01
Yok hocam kokusmasin diye zaten dondurduk devamli gayet normal kokusu. Cok sevindim hocam ya cocuklarin köftesini kurtardık Tongue  selamette kalın ellerinizden öpüyoruz 

-------------
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat