Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tüberoz skleroz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70232
Tarih: 05 Kas 2025 Saat 16:14

Konu: Tüberoz skleroz
Mesajı Yazan: Kbrmrt
Konu: Tüberoz skleroz
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 12:13
Hocam merhaba 14 aylık oğlum var beyaz leke vardı sırtında sizde depigmente nevüs demiştiniz. Nöroloji doktoru tsc hastalığından şüphelenip eko,mr, böbrek ultrason istedi bunları yaptırdım tscye ait bir bulgu çıkmadı. Doktorumuz da sizin dediğiniz gibi depigmente nevüs dedi. Hocam gerçekten tanıdığım en tecrübeli doktorsunuz. Bugün tsc ilerde de çıkabilir dedi isterseniz genetik test yaptırıp bunu eleyelim dedi. Fikriniz nedir sizce gerek var mı test yaptırmaya ? Test yaptırsak ve çıksa bile önden tedavi imkanımız var mı cevaplarsanız çok sevinirim iyiki varsınız

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 16:10
O doktor ya SALAK!!!  Ya da, SAHTEKAR.. 
NE alakası var; TSC ile!! Maksat sizi masraflara sokup, komisyon (veya devlet desteği) almak.
Sakın sizi daha fazla "tokatlamasına"" müsade etmeyin.

Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 16:12
Bilmiyorum ki hocam cildiye doktoruydu ergenlikte de çıkabilir dedi tsc1 ve tsc2 genine bakalım eğer yoksa emin oluruz dedi. Bu hastalık ilerde de çıkabilir mi oğlumda 

Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 16:16
Tedavisi olan bir hastalık DEĞİL!!  Olursa, tuttuğu organlarla ilgili ikincil tedaviler uygulanır.
Bir sorun bakalım, (+) çıkarsa, ne yapacakmış?? 
Bildiğin sahtekar.. 

Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 22:29
Tedavi için birşey demedi hocam lezyonları gördükten sonra mr,eko,böbrek ultrason ve göze baktırdık bir tümör yoktu sonradan çıkma ihtimali var mı

Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 23:49
Bu yaşta OLMAZ!!! Ne bakılıyor? Niye bakılıyor??? 
Yani!! Nereden buluyorsunuz böyle doktorları!!
Boşverin Allaha aşkına, ergenlik çağında şüpheli bir durum olursa, o zaman bakılır.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat