Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lenf bezi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70450
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 07:40

Konu: Lenf bezi
Mesajı Yazan: Mihrimahmetehan
Konu: Lenf bezi
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2021 Saat 18:35
Hocam merhabalar.3 yaş 4 aylık olan bir oglum var bebekliginden bu yana günde 15 defayi bulan kaka sayisi,surekli mide bulantısı,aralilarla ates ve cok fazla kilo kaybıyla doktor doktor gezdik.sonunda besin alerjisi teshisi kondu.zamanla bunları aştı.ishal sayısı azaldi.ama karin için lenf bezleri hep şişti.hic gecmedi.crp,wbc  hep normaldi.simdi mide bulantısı gecti ateste olmuyor ama kilo almıyor.ve karin ağrısı aralıklarla devam ediyor.lenf bezlerin hala şiş ve büyümüş.bugunku usg sonucunda paraaortik serviksi 3mm aşmayan ve sag alt kadranda 5 mm aşmayan milimetrik lenf nodlari izlenmiştir diyor dah onceki usg cok sayida 1 mm asmayan mezenterik lenf nodlari gözüküyordu karın içinde.ama bu lenf nodlari üç yıldır gecmiyor.hatta antibiyotik kullandik faha cok ateslendi ve daha çok büyümüştü.cocuk cerrahina goturcem yanliz sizin fikrinizi ogrenmek istedim bu konuda.gecmiste cocuk ateslendiginde mide bulantısı yasadiginda tum kan testleri temiz cikiyordu ama bir haftda bir kilo kaybettigi oluyordu.ve bu çok sık tekrarliyor.ve beni korkutuyor.emfeksiyon gozukmemesi buna ragmen bu lenf vezlerinin sismesi ve cocugun surekli karninin agrimasi. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat