Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bitmeyen hastalık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70755
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 07:13

Konu: Bitmeyen hastalık
Mesajı Yazan: GurbetEkin
Konu: Bitmeyen hastalık
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2021 Saat 23:16
İyi akşamlar hocam

Kizim 29 aylık 15 gün once başlayan öksürük hala devam ediyor.İlk günler öksürürken göğüs kafesi sıkışık gibi ses geliyordu.bizde revirdeki dr gittik.dr bize nefes alırken bişey yok ama verirken ses duyduğunu söyledi bu yüzden çocuk dr u görsun dedi...bizde devlet Hastanesi'ne gittik çocuk dr muayene etti bi dünya ilaçla eve döndük. Eşim hemen verilen havaları kullanalim dedi.3 gün kullandık..Ama ciddi bi duzelme olmadı.diger antibiyotik ve şurupları kullanmadik..havayi da bırakalı 10 günü geçti.Ama hala düzelme yok.1 haftadir burun akıntısı başladı ama burun sürekli tıkalı.. boğazlar dolu.. öksürük aşırı artti ve balgam bi türlü bitmiyo.arada sadece 1 kere ateşi cikti 38 e hemen düştü.. Şuan öksurmekten helak oldu ve aşırı huzursuz.cold mix serum fiz.limon bal sürekli yapıyorum.cigerlerde bu sıkıntı varsa diye çok korkuyorum hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2021 Saat 03:38
Griplerin tedavileri YOKTUR..
 Ama siz illaki cocuk 3 gunde iyilessin diye, doktor,doktor gezerseniz, size : "Sahtekarligin 3 Safhasini" 
uygularlar. 
Benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin ve 2-3 haftadan once duzelmesini beklemeyin. 
Zaturre ile ilgili TABLO'yu iyi inceleyin. 

Mesajı Yazan: GurbetEkin
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2021 Saat 11:37
Hocam balgamı çözülsün diye perebron vermek gerekir mi. Öksürük hala devam ediyor.Balgami katı bu şekilde hala göğsünde yapışık sanki.Burnuda akmıyor artik nerdeyse ama arada tıkanıyor.Kizim 29 aylık 14 kilo.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2021 Saat 19:16
Perebron, oksurugu arttirir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat