Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70962
Tarih: 14 Eki 2025 Saat 23:04

Konu: Kulak
Mesajı Yazan: turnam
Konu: Kulak
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2021 Saat 02:41
Merhabalar hocam ben 40 yaşında bayanım kafamı yastığa koyduğumda kulağım sanki vakum gibi yapışıyor bu neden olabilir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkurler saygılar... 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2021 Saat 03:09
Yakin zamanda gecirdiginiz Gribe bagli; Oztaki borusunda ara ara kapanmalar oluyordur. 
5 gun, gunde:2x4 damla her iki burun deliklerine damlatin. 
Bu konuda yazilanlari okuyun. 

Mesajı Yazan: Ervamev
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2021 Saat 20:12
Hocam iyi akşamlar. Geçen gün yazmıştım kulak ağrısı +ateş olursa bactrim demiştiniz. Kızım 2.5 yaşında. Grip sonrası burun tıkanıklığı, sonra da şiddetli kulak ağrısı oldu bi gün, hemen illiadin başladık. Rahatladı ağrı. Akşamına ateşlendi. Ertesi gün iyiydi ateşi hafif vardı. Kulağından bahsetmedi. İlliadin i çoz zor damlatıyoruz belki tam girmemiş olabilir mi, çünkü bugün yine ateşli sabahtan beri, bactrim başlayalım mı yine de, illiadin sonra ağrı yok gibi. Burnu ve genzi tıkalı hala hiç akmıyor. 

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2021 Saat 23:47
Bactrim baslayin. 

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2021 Saat 09:11
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Kaç gün kullanacağız peki? İlliadin 3 gün dolunca keselim mi ara verip tekrar mı başlayalım

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2021 Saat 19:32
Iliadin ve Bactrim, toplam 5 gun. kullanin.

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2021 Saat 12:42
Hocam merhaba. İlliadin e erken başlamıştık 3 gün kullanıp ara verdik. Bugün tekrar başlayacağız. Bactrim e başlayalı iki gün oldu. İlk kaşık tan sonra ki gün hapsırmaya ve öksürmeye başladı. Grip olur gibi iki gündür burnu su gibi akıyor sürekli hapşırıp öksürüyor. Yeni bi grip olabilir mi yoksa ilaçtan mı bu? Kulak ağrısı ve ateş yok 3 gündür Allah razı olsun. Biz illiadin i 3 gün daha, bactrim i 5 güne güne tamlayalım değil mi?  Başka bir virüse diye endişe ettim. Çok teşekkür herşey için. 

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2021 Saat 19:30
Baska bir virus DAHI olsa, hic farketmez. Aynen devam edin. 

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2021 Saat 20:35
Tamam hocam Allah razı olsun. Bactrim i 5 güne, illiadin i de bi 3 gün daha kullanacağız. İYİKİ varsınız. 

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2021 Saat 20:37
Tamam hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bactrim i 5 güne, illiadin i de bi 3 gün daha kullanacağız. İYİKİ varsınız 

Mesaj Tarihi: 11 Kas 2021 Saat 23:19
Hocam iyi akşamlar tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bactrim i 5 gün kullandık. Ama illiadin i 3 gün kullandık bactrim den önce. Sonra izin vermedi. Ama bactrim i başladıktan sonra burnu sürekli akmaya başladı öksürük de çok arttı. Ateş ve kulak ağrısı kalmadı. Şu an çok kötü öksürüyor. Balgamlı. Gece boğulur gibi oluyor Balgamlı atamıyor galiba. Burnu da koyulaştı. Tekrar illiadin başlayayım mı hocam. Cold mix büyük kızıma çok iyi geliyordu, ama bunun burnunu hiç açmıyor. Bu arada kitabım geldi. Emeğinize sağlık ❤️Allah razı olsun. 

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2021 Saat 02:41
Iliadin gerekmez, sicak su buhari uygulayin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat