Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Grip 11 aylık bricanyl

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71068
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 21:38

Konu: Grip 11 aylık bricanyl
Mesajı Yazan: Yimi
Konu: Grip 11 aylık bricanyl
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2021 Saat 16:50
Merhaba hocam
Bebeğimin 4 gün önce ateşi çıktı 39 a yaklaşınca ateş düşürücü verdim ateşi düştü ertesi gün de ateşi olmadı ama hastalık belirtileri başlamıştı. Gece sürekli uyandı sanki nefes alamıyormuş gibi boğazında balgam var gibiydi. Burnu akmaya başladı ve öksürmeye çalışırken kustu biraz şeffaf balgam da vardı. Ateş 38 e çıkmadan hafif seyirde devam ediyor bazen de ateşi olmuyor. Öksürük kuru gibi ama öğürtüyor kusuyor bazen balgam mı atmaya çalışıyor? Bugün doktora gittik. Ağır grip geçirdiğini söyledi. Anne sütü, bol sıvı tavuk suyuna çorba, ballı ıhlamur vermemi buhar banyosu yapmamı, soğuk odada yatırmamı söyledi. Buraya kadar hepsi mantıklı geldi ama bricanyl şurup yazdı içirmeli miyim siz gripte tavsiye etmiyorsunuz diye biliyorum. Ayrıca kulakta sıvı birikmiş dedi. Ben şırınga ile basınçla burnunu yıkıyorum açılsın diye o mu etkiledi acaba ? Ayrıca iliadin yetişkinler için olan sprey formu da pediyatrik olan damla formu da var, kullanmalı mıyım ? Şimdiden çok teşekkür ederim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2021 Saat 18:54
Sakin; Bricanyl kullanmayin.
Sakin; Turk doktor uydurmasi olan; "Kulakta sivi birikmis" salakca sahtekarliklara inanmayin. 
Tedavi gerektiren bir durum olsa, Kulak agrisi OLUR! 
Yazilarimi mutlaka okuyun. 

Mesajı Yazan: Yimi
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2021 Saat 22:51
Peki iliadin kullanmalı mıyım ? Sprey ve oediyatrik damla formu da var elimde.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2021 Saat 00:06
Iliadin damlayi; daima "Kulak agrisi" oldugunda kullanin..
Burun tikanikligi icin; sprey veya damla olmasi farketmez. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat