Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Mısır

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71120
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 19:24

Konu: Mısır
Mesajı Yazan: Gunes05
Konu: Mısır
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 19:09
Dr bey Kızım mısır yerken küçük parçasını burnunu sokmuş sünger gibi olan kısmından ben burnunda gördüm hınkirttim ama çıktığını goremedim akciğer ve burun filmi çekildi temiz dediler burnunun içindede göremediler. Cikmadiysa ciğerleri kaçmış olabilir mi ne yapayım  çaresiz kaldim

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 19:20
Şuanda acilde bekliyruz 1 saat oldu doktor bey

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 19:45
Gidin evinize!!!
Akcigerlere o cesamette bir cisim kacsa, cocuk deli gibi oksuruk krizine girer. 

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 19:51
Dr bey bütün mısır değil minik bir parçasını koparmış patlamış mısırın.tam bir mısır değil belki yarım leblebi kadar yada daha kucuk

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 19:56
Toplu igne basi kadar bile olsa, soyledigim gecerlidir. 
Ayrica da, "misir" Rontgende GORULMEZ... Bu doktorlar, NE iciyorlar, bu neyin kafasi? 

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 20:00
Acildeki görünmez dedi.kbb prof. Görünür dedi.
Ne yapmalıyız şimdi sadece öksürük mu olur belirtisi? Takip etmek gerekir mi?ben burnunda gördüm hinkirttim ama çıktığını görmedim doktor bey

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 21:17
Gidin evinize!!! Nokta!!

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 21:19
Eve geldik doktor bey bu öksürük sürekli mi olur  yoksa o an olup gecermiydi? Öksürük ve morarma takip edelim mi yada takip edilecek başka birsey varmidir? Parçanın küçük olması ve filmde görülmeyen birsey olması beni tedirgin eden

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 21:22
Artik cevap yazmayacagim..... 

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2021 Saat 21:26
Dr bey sadece öksürüğü şeklini anlamamıştım ara ara mi durmadan bir öksürük mu özür dilerim

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2021 Saat 18:38
Dr bey cvp yazmayacağım dediniz ama lütfen çıktığını görmediğim için çok korkuyorum.tek korkum akcigerlerine yerleşmiş olması öksürük yok.tek belirtisi oksurukmudur? Sonradan bir şekilde belirti vermez mi lütfen doktor bey birsey yazın gözümle içinde patlamış mısırın bir parçasını gördüm ama hinkirtinca çıkarmadı o yüzden bu endisem

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2021 Saat 20:05
Patlamis misirin, tamamini siz burnunuza bir sokun sokabilirseniz, olabilirmi, bir gorun. 
Inanmiyorsaniz, gidin "Bronkoskopi" yaptirin! 

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2021 Saat 20:12
Dr bey tamamı değil mısırın tamamı olsa gecemezdi  patlamış mısırdan parça koparmış bende gördüm burnunun içinde yarım leblebi kadar küçük bir parçası.gordugum şeyi alamadim burnundan sumkurttum ama cikmadi  vicdan azabı  yaşıyorum.parcanin küçük olması benim korkutan. Sumkurttum çıkmadı burnundan genzine kadar temiz  yok diyorlar e nereye gitti bu kafam almıyor 

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2021 Saat 19:26
YUTTU!!! 
Cigerine kacsa; aninda KRIZ seklinde oksuruk olurdu, daha nasil anlatayim!!!!!!!!!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat