Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kizim hasta

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71139
Tarih: 02 Oca 2026 Saat 19:14

Konu: Kizim hasta
Mesajı Yazan: Kızlarım
Konu: Kizim hasta
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2021 Saat 19:46
Hocam size nasil ulasicam bilmiyorum inslh dogru yere. Yaziyorumdur kizim 24ekimde 3yaşina girdi carsamba gunu aksam uzeri aniden atesi cikti sabaha kadar atesliydi uyuyamadigi icin gece fitil verdim aksamda parol verdim yinede atesi hep vardi 3gun ates bi düstü yukseldi arada parol veriyorum bugun 6gun oldu sayilir hic duzelmedi atesi surekli hafif hafif oluyo bi düsüyo bi cikiyo burnu gözü su gibi akiyo oksurugu var gözü kizarik 
Dktr bogazi kizarmis dedi antibiotik yazdi ama bn sizi yillardir yazilarinizi okuyorum antibiotik 2 yildir kizima hic vermedim 
Ama hic boyle olmamisti normalde 3gune kadar kendine gelirdi oksuruk burun akintisi olurdu ama enerjisi yerinde olurdu 
Simdi hep uzaniyo uyumak istiyo cogunluk uyuyo ve hic yemek yemiyo zorla bikac kasik sut cicibebe anca yedirebiliriyorum 
Fixef antibiotik yazmisti dktr veriyimmi vermiyimmi nolur görün ne derseniz onu yapicam lutfennnn kizim iyi olsun cok uzuluyoruz😞

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2021 Saat 20:27
Yuz bin kere anlattim!!! 
Antibiyotik gerekiyorsa;
Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur. 
Lutfen yazilarimi biraz okuyun. 

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2021 Saat 20:44
Biliyorum hocam cok tskr ederim cvbiniz icin pas koku yok oyuzden vermedim zaten ama neden iyileşmiyor arada iyi oluyor oynuyo sonra birden halsizlesip yatiyo hafif atesli oluyo 
Ve başı hep sicak 
Grip mi geçiriyor acaba 
Napmam lazim 
İstahida hic yok 

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2021 Saat 20:45
Evet, Gripal enfeksiyonlar. Ilac kullanmayin, ates dusurmeyin. 
Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin. 

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2021 Saat 21:15
Tmm hocam tskr ederim parol dışında bisey vermedim oda agrisi cok oldugu icin verdim gunde bir defa iyi oldugu gun vermiyorum zaten limonlu balli su falan bitkisel bisey iciremiyorum  
İlliadin sprey iki gece kullandik gece burnu cok tikaniyo uyuyamiyo onuda kullanmimmi 
Viks kullaniyoruz bide rahat uyuyabilsin diye 

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2021 Saat 21:20
Bide 3gündur buyuk tuvaletini yapmadi bisey yemedigi icin heralde arada karnim agriyo diyo lavaboya gidiyoruz kendini skyo yapamiyo agliyo kalkiyo lavman yapalimmi acaba gerek varmi

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 03:51
1- Vicks ve Iliadin kullanabilirsiniz.
2- Bir sey yemeyince, NE ILE kaka yapacak? Gayet normal. Yemege basladiginda, duzelecek. 

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 08:24
Tmm hocam n zmn kizim duzelecek Cry cok uzuluyorum eskisi  gibi n zmn olacak Cry

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 08:26
Tmm hocam kizim n zmn eskisi gibi olucak bugun 7nci gun halen hafif atesli ve gece cok öksürdü cok uzuluyorum eski neşesi enerjisi yerine gelsin bisey istemiyorum 

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 18:13
En az 2-3 hafta surer.

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 18:18
Bugun atesi olmadi cok sükür birazdaha iyi cok cok sagolun hocam 
Kitabiniz butun kitapcilarda varmi acaba acil almam lazim

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 18:33
Kitap piyasaya verilmis. 

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2022 Saat 09:09
İyi gunler hocam acilll cvplayin nolur kizim 4 yaşında dün akşam aniden altina damla damla kaçirmaya başladi ve idrarini yaparken agliyo yaniyo diyo sabaha kadar bi ayagimiz lavaboda kaldi ve hep damla danla altina kaçirdi 
Kabizlikta var bide 
Ateş falan yok olmadi hiç napmam lazim dktra götürüp idrar tahlilimi yaptirmam lazim ne derseniz onu yapicam sizden cvp bekliyorum lutfen hocam cani yaniyo cünkü kizimin

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2022 Saat 18:38
Sabunlu sicak su kuvetine 10 dakika oturtun. Bol su icirin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat