Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim için

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71142
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 20:35

Konu: Kendim için
Mesajı Yazan: seyla.gazi
Konu: Kendim için
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 00:17
Hocam cevaplarsaniz cok mutlu olurum.dün pazar günü sabah kahvalti hazirlarken birden elim ayagim titremeye soguk soguk ter akmaya ve hafif sekilde carpinti hizli nefes alisveris durumu yasadim.sonrasinda ara ara gun icinde sk olamamakla birlikte sıtma tutması usume titreme halsizlik bas gosterdi.bir kere ishal sekliinde wc.ye ciktim.ayni seylwr bugunde tekrarladi.sjtma hali ile ishal beraber oluyor hocam.gun icinde cok degil ama cok kuvvetli ishal yasadim.ates yok.ama agzim zehir gibi dilimin uzeri bembeyaz.sitma seklide dune gore nispeten az.tahlil sonuclarim 
Gaita temiz 
Idrar nitrit glikoz Bilrubin keton negatif.
eritrosit 69hpf
Lökosit 77
Yassı epitel 51
Kan wbc 4.74 
MO 14.54 Pdw 20.12 Sedimantasyon 26
Crp 42.4 mgL
Hocam bunlarin yaninda demir serum 27
Demir baglama 261
Ferritin 34
Tokluk kan şekeri 104.
Tum sonuclara bakarak verilen ilaç zimaks antibiyotik ve reflor.size danismadan kullanmak istemedim.ne onerirsiiniz hocam size gore teshis nedir.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 03:58
SAKIN, hangi geri-zekali o ilaclari verdi ise, SAKIN kullanmayin! 
Hicbir ilac kullanmayin. 
Az az su icin veya agzinizda ufak buz parcalari emin. 

Mesajı Yazan: seyla.gazi
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 08:09
Hocam banada hem antibiyotik hem reflor ayni anda verilmesi tuhaf gelmisti.merakimi mazurgorun yetiskinlerdede crp yerine wbc ye mi bakmak gerek crp nin yuksekligi tehlikeli istersen yatis yapalim serum verelim dedi doktor bebegim var kalamam dedim bu ilaçları verdi.peki hocam mikrobik bir durum mu yasadigim yoksa şeker belirtisi falan mi.iyilesince endokrin gorsun diye tembihledi icime kurt dustu.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2021 Saat 18:12
SAKIN Turk doktorlara inanmayin...
1- Antibiyotik ile Reflor(veya her hangi bir Probiyotik) yanyana VERILMEZ. Bu doktorlarin kafalari  ASLA 
calismadigi icin, verilen antibiyotigin, beraber verildigi Probiyotik bakteriyi de yok edecegini dusunemezler.
Kenan Evren den beri artik kaliteli Lise mezunlari Tibbi tercih etmiyorlar. Meydan da bu supruntulere kaldi!
2- Hicbir zaman; CRP'yi dikkate almayin. CRP sadece hucre yikimini gosterir . Viral enfeksiyonlarda da en
 fazla hucre yikimi olur
3- Ilac kullanmayin. Yazilarimi okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat