Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71275
Tarih: 11 Oca 2026 Saat 00:35

Konu: Grip
Mesajı Yazan: Gunes05
Konu: Grip
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2021 Saat 23:53
Dr bey Kızım grip 4 gündür hafif ateş öksürük burun akıntısı var ateş 38 üstüne çıkmadı
Dün şort atlet yatirmistim ev çok sicak diye hafif ateşli olunca.bugun öğlen karın ağrısı başladı sancı şeklinde gelip gidiyor ama ağrılı baya.  ishal kusma yok şuanda .domuz gribi mi yoksa dün gece üsutmus olabilir mi 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2021 Saat 02:41
Usutmekle hicbir hastalik olmaz. Bunlarin tamami Turk doktorlarinin uydurmalarindan biridir. 
Arkadan ishal gelecek, sakin ilac vermeyin. 

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2021 Saat 15:52
Dr bey bugün öksürük burun akıntısı daha iyi baya hafifledi. ateş yok ama karın ağrısı devam ediyor sancı gelince kıvranıyor cocuk.gaz çıkarır yada kaka yaparsa rahatlıyor hala ishal yok.ama baya cıvık ve kokulu kaka var
Karın ağrısı için ne yapabilir? 
Gastaointestinal sistem rahatsızlıkları eklenince domuz gribi diye okumuştum.ne kadar surer bu Karın ağrısı? süreç normal mi

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2021 Saat 18:55
SAKIN ilac vermeyin. Agzi neyi severse, onlari yesin. 
Okumaya devam. 

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2021 Saat 19:00
Vermiyorum doktor bey ateş dusurucu bile vermedim. Sancısı çok sürekli tuvalete gitmek istiyor bu yüzden sordum.takip edicem sagolun

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2021 Saat 07:03
Dr bey hastalığın 5. Günü dün ateş bitmişti(4 gün hafif ateş oldu) öyle yazmıştım hiç ateş olmamıştı şimdi ateşi yukseldi.bu normal mi ateşin bir gün olmadan tekrar yükselmesi? Birde 5 gündür şuan ateş en yüksek derecelerde hastalığın ilk günleri bu kadar yukselmemisti ve 4 gündür illadin kullanıyordum kulaklari çok kaşınıyorum bugün kulağım agriyor diyor.
Dilde pas yok ama ağzında koku var viral değilde bakteriyel birsey mi acaba doktor bey

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2021 Saat 18:41
"kulak" hadiseleri DAIMA, Viral hastaliklardan sonra olur. 
Iliadin'e devam. 

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2021 Saat 18:47
Dr bey daha önceki yazılanlardan okumuştum kulak hadiselerin ama viral  hastalık sonrasi diyorsunuz ama  ateşimiz ve karın ağrısı hala geçmedi.agriyla tuvalete gitmek istiyor kaka yapamazsa gaz çıkarıyor uzun süren ağrı degil
Birde bir gün arayla tekrar yükselmesi normal mi atesin

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2021 Saat 19:34
Domuz Gribi serisinden bir Grip geciriyor olabilir. 
Ilac vermeyin. 
Yazilarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2021 Saat 21:59
Dr bey ağrısı oldugunda tuvalete gitmek istiyor demistim.simdi ağrı gelince çişim  geliyor çişimi yapınca geciyor diyor. İye olabilir mi? Ama öksürük ve burun akintisida oldu kafam karisti çiş yapmayla geçen karın ağrısı duymamıştım hic

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2021 Saat 23:31
IYE olsa; idrar yaparken agrisi olur, kesik kesik idrar yapar.. 
Gene de emin degilseniz, "Idrar Tahlili" yaptirin. Nitrit:(-) gelirse, IYE yok demektir. 

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2021 Saat 23:32
Dr bey iye de öksürük burun akıntısı kulak ağrısı olur mu? Yada grip ve iye aynı anda olabilor mi? 

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2021 Saat 23:35
Hic alakasi yok, ASLA olmaz! 

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2021 Saat 19:35
Dr bey bugün sabah kalktı kahvalti yapmadan 2 kez ishal yapti sonra yumuşak kıvamda düzgün bir kaka yapti en son kakasi yine cıvık ishalden biraz daha koyu bir kakaydi. Karın ağrısı devam ediyor karnım ağrıdı deyip tuvalete gidiyor.bu beklenen birsey miydi? 
Birde ishal olup hemen arkasından koyulaasmasi normal mi?
Bu Karın ağrısı ne olacak nekadar sürer? 
Ateş dün en yüksek seviyeydi bugün yok.

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2021 Saat 19:43
Ishale sebep olan mikroplarin tamami atilana kadar, ishal devam eder. 

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2021 Saat 10:25
Dr bey sabah kalkıyoruz ates yok akşama yine ateş bu nasıl bisey 6. Gün bugün griplerde bu kadar ateş sürer mi ? Şüphelenmeye başladım artık bu yasa kadar çok hasta olmadigmz için tecrübesisizm 

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2021 Saat 19:05
Bazi viruslar, bu sekilde ates yaparlar.
Eger hala suphede iseniz, bir "Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat