Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Şiddetli vücut ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71633
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 17:47

Konu: Şiddetli vücut ağrısı
Mesajı Yazan: sevilkc
Konu: Şiddetli vücut ağrısı
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2022 Saat 21:01
Hocam 38 yaşındayım dün şiddetli bel ve bacak ağrısı gece de halsizlik başladı. Bugün tüm vücutta ağrı var öksürük burun akıntısı yok. 4 yaşındaki oğlumda malum anaokuluna gidince sürekli hastalanmaya başlamıştı ama sayenizde ilaçsız atlatiyoruz her defasında. Bugün oğlumda sabah kusma ve ishal oldu ancak sadece bir kere akşama doğru çok halsizlesti her yerinin agridigini söyledi ve 2 saat önce sızıp kaldı. Sabahta 38 perde ateşi vardı ilaç vermedim ve düştü kendiliğinden benimde atesimm 38 perde. Sormak istediğim ateş düşürmek istemiyorum ancak çocuk hem çok horluyor uykusunda arada nefesi kesiliyor geniz akıntısı var bir de sürekli ağlayarak uyanıyor ve çok huzursuz akşamları rahat uyuması için calpol vermemde sakınca olur mu ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2022 Saat 03:24
Vermeyin. Atesi dusurdugunuzde, bagisiklik calismaz. 

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2022 Saat 10:54
Teşekkür ederim hocam. Ateşini dusurmuyorum sabah ateşi vardı ilaç vermedim kendiliğinden düştü. Akşam da bir daha ateşi cikmadi sadece çok huzursuz halsiz bende aynii sekildeyim vücut ve baş ağrısı var. Ateşi olmadığında versem demek istemiştim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2022 Saat 18:21
Agri icin, dayanamadiginda verebilirsiniz. 

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2022 Saat 21:17
Çok sağolun hocam. Herkese sizi tavsiye ediyorum kitabınızı öneriyorum. İyimi varsınız.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat