Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

YETİŞKİN LENF BEZLERİNDE ŞİŞME

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71685
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 10:26

Konu: YETİŞKİN LENF BEZLERİNDE ŞİŞME
Mesajı Yazan: asneti
Konu: YETİŞKİN LENF BEZLERİNDE ŞİŞME
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2022 Saat 16:53
Hocam 34 yaşında bir kadınım. Dün ağrıdan mı tesadüfen mi bulduğunu hatırlamadığım sol boynumda bir şişlik hissettim elimle kontrol ettiğim de bayağı büyük olduğunu farkettim. İnternette hiç iç açıcı şeyler yazmayınca bugün KBB doktoruna gittim. Doktor ultrason istedi ve ultrason sonucuna göre Klavunat-bıd 875/125 mg diye bir antibiyotik yazdı. 1 hafta kullanmamı lenflerim küçülmezse o zaman detaylı araştırılması gerektiği ve düşündürücü olduğunu söyledi. Açıkçası beni biraz korkuttu hocam. 
Şimdi bu antibiyotiği kullansam mı ne yapsam emin olamadım. Son 6 ay içinde diş çekimi dolayısıyla zaten 2 kutu antibiyotik bitirmiştim 
Sizin fikriniz benim için çok önemli ne önerirsiniz hocam? 
USG sonucumu paylaşıyorum. 

https://imgyukle.com/f/2022/01/14/ogQdGt.jpg" rel="nofollow - https://imgyukle.com/f/2022/01/14/ogQdGt.jpg

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2022 Saat 19:42
O KBB doktoru, ya cok cahil, ya da sahtekar! 
HICBIR SEY yapmayin. 
1- Boyle tetkiki gereken bir Lenf bezi olsa; Karaciger ve Dalak BUYUR! 
Ama ne mumkun! Artik Turkiye'de hastaya elini suren doktor kalmadi! Selam verseniz, Rontgen, US, MR,
 Tomo, Kan tahlilleri isteniyor. 
2- Boyun elle muayene edildiginde, oyle; ele gelen 1 tane degil, "uzum salkimi" gibi PAKET tarzinda Lenf
 bezleri olur!
sakin Antibiyotik filan kullanmayin.
Lenf bezleri ile ilgili yazilarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 14 Oca 2022 Saat 21:05
Hocam Allah bin kere razı olsun, içim ferahladı.
Benim elime 1 adet büyük geliyor sadece ama siz de görmüşsünüzdür ultrason kağıdında birkaç tane lenf bezin şişmesinden bahsediyor sanırım. Salkım şeklinde olsalar orada yazar mıydı acaba? 
Sizin yazılarınızda hareketsiz olması iyi değil diye okumuştum elime gelen sabit oynamıyor yerinden.

Ben kendimce bol soğan sarımsak antibiyotik etkisi yüksek besinler yiyip birkaç gün gözlem yapıp küçülüp küçülmediğine bakayım diye düşünmüştüm hocam. 
Sizce ne kadar sürede aşağı yukarı iner bu şişlik hocam? Şu kadar süre sonra geçmeli diyeceğiniz bir süre var mı? 
Ben eski mailleri okumaya devam edeyim 💐

Mesaj Tarihi: 14 Oca 2022 Saat 21:39
Hocam bu arada en son 1 ay önce geceleri sıtma tutması, baş göz ve kemik ağrısı olacak şekilde bir hastalık geçirdim ancak burun akıntısı öksürük ve gibi şeyler olmadı hiç. 
Doktor boğaz enfeksiyonu geçirdin mi yakın zamanda diye sormuştu o nedenle söylemek istedim. 

Doktor kulak burun boğaz hiçbirinde bir sıkıntı yok dedi ancak benim lenf bezleri ile mi alakalı bilmiyorum iki taraflıda boynumda ve kulağımda çok yoğun olmasa da ağrı var. Bu şişlikler ağrı yapar mı bu şekilde hocam? 

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2022 Saat 03:55
   "   soğan sarımsak antibiyotik etkisi yüksek besinler yiyip"
Tipik Turk sacmaligi!!! Kelle-paca'da bir ise yaramaz!
Bu sacmaliklar etkili olsa idi, Antibiyotiklerin kesfine gerek kalmazdi!
Gecirdiginiz enfeksiyona bagli olarak buyumus Lenf bezi. Hicbir sey yapilmaz.

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2022 Saat 09:17
Peki hocam hiçbir şey yapmadan oluruna bırakıyorum o zaman.

Peki şu kadar sürede geçmezse o zaman bir daha baktırın diyeceğiniz bir süre var mı? 

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2022 Saat 18:14
Hocam ağrı olması normal mi? Özellikle bir kısmı bayağı ağrıyor ve sanki yüzüm karıncalanıyor.

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2022 Saat 19:12
Antibiyotik gerekiyorsa: Ates+ Agizda PIS koku+ Dili kaplayan PAS tabakasi olur. 
Diliniz pembe ise, grip geciriyorsunuz demektir. 

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2022 Saat 20:28

Hocam antibiyotik şartlarını sayenizde biliyorum 2 oğlum da hiç antibiyotik içmediler öğrettikleriniz vesilesiyle.. Allah razı olsun 💐

Aslına bakarsanız gribal hiçbir durumum yok, burun akıntısı, öksürük, tıksırık, ateş vs vs. Hastalık var gibi bir halim de yok sadece ara ara içim titriyor halsizlik oluyor gibi bir his olup geçiyor. 

Lenf bezlerinin şişen bölümleri ağrılı, ara ara kulağıma vuran bir ağrı var bazen de yüzüme vuruyor ve karıncalanma/uyuşma benzeri bir his oluyor yanağıma doğru...

Hocam beni asıl endişelendiren durum şu oldu; biraz uzun olacak hakkınızı helal edin...

Benim 1.5 senedir eylül-ocak ayları arasında yüzümün tam da çene hattı kulak arasındaki yanak bölümünde bazen dudak kenarında karıncalanma/ uyuşma oluyor ama hep sol tarafta.

Geçen sene bu uyuşma durumu 2-3 ay boyunca ara ara tekrar edince Nörolojiye gittim ve çok detaylı bir  beyin ve boyun MR ı çektiler.
Hiçbir şey çıkmadı strestendir diyip gönderdiler ancak benim 15-20 gün kadar daha bu durum devam edip sonra birden kesildi. 6-7 ay hiçbir uyuşma olmadı.

Bu süreçte tam da o karıncalanma olan bölümdeki kanal tedavili bir dişim aktif oldu ve apse yapması nedeniyle çekilmek zorunda kaldı. 

Doktor da diş kökümde kistler oluştuğunu söyleyince ben bu uyuşmaları hep o diş kökündeki duruma bağladım çünkü aynısı arkadaşımın başına gelmişti yüz uyuşması ve diş ağrısıyla doktora gidip dişi çekilince geçmişti şikayeti.
Dişim çekildi ancak uyuşma yine geçmedi birkaç ay devam etti ara ara ve Tam Aralık 2021 sonunda bitti yine dedim ki..

Benim bu lenf şişmesini farketmemden birkaç gün önce yine başladı. Bu şişliği de farketmem o vesileyle oldu başımı öne çok uzun süre eğdiğim zaman oluyor gibi hissedip elimle o bölgede bir şeyler aramaya başladım bir kist va bişey mi var da o neden oluyor diye. Bir baktım lenf bezim şişmiş.
Hocam velhasıl en başından beri benim oradaki lenf bezlerim ben farketmesem de şişip yüzümün o bölgesinde karıncalanma yapıyor olabilir mi? Lenf bezi küçülünce de bu karıncalanma geçiyor herhalde diye düşündüm..
Uyuşma olduğu dönem Lenf bezim şiş olsa MR da çıkardı herhalde onu da bilemiyorum ama tam bu uyuşma bölgesinin olduğu yerde lenf bezi büyümesi beni çok korkuttu hocam.  İnanın 2 gündür stresten yemeden içmeden kesildim 😔

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2022 Saat 03:20
Lenf bezi ile alakali degil. "Trigeminal siniri" cevresinde bir odem olabilir. Bir daha boyle karincalanmalar 
olursa, kuru sicak uygulayin. 

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2022 Saat 08:28
Hocam dediğiniz sinire baktım ve birebir aynı bölge gerçekten. Tam o sinir hattı üzerinde etkileniyor. Çok şaşırdım.
Sizin şurada kağıt üzerinde anladığınız şeyi nöroloji doktorları nasıl anlayamadı gerçekten aklım almıyor... O kadar MR ne işe yaradı anlamadım?
Bu konuyu netleştirmek için nörolojiye tekrar gitmem doğru olur mu? 
Yüz sinirlerim için tehlikeli bir durum oluşturur mu bu durum acaba neden olur? 
Bir de hocam dediğiniz kuru sıcak uygulamayı deneyeceğim yüzüme ocaktan sıcak vurduğunda oluyor gibi geliyordu bana tam tersi soğuk iyi geliyor gibi gelmişti. Kuru sıcak deneyeyim bir de. 
Allah bin kere razı olsun sizden 💐

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2022 Saat 09:07
Hocam bugün genel cerrahiye gittim. 
Durumu anlattım sizden amcam olarak bahsedip 😅 amcam böyle önerdi o yüzden ateşim vs olmadığı için antibiyotik kullanmadığımı lenflerim kötü bir yapıda durmadığı için de zamanla küçüleceğini söyledi dedim. 
Doğru söylemiş dedi. 
Bir de bu sabah uyandığımda bariz bir küçülme farkettim çok sevindim. Bunu da doktora söyledim küçülmeye başlamış dedim ama bunların hepsine hak verip sonrasında bana antibiyotiği kullanın dedi. 
Kan tahlilleri istedi ve tiroid nodülü için biyopsi istedi. 
Ben de şaşırdım. Tiroidle ilgili kötü bir şeyin oraya sıçrayacağını mı düşündü ne düşündü bilmiyorum ama hem söylediklerime doğru diyip hem de sonunda niye antibiyotiği kullan dedi anlamadım. 
Ağrı yapıyor dedim bu nedenle mi iç dedi bilmiyorum. 
Ama şimdi ben ne yapayım hocam??

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2022 Saat 18:51
Kulak asmayin, hicbir dedigine inanmayin, hicbir sey yapmayin. 

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2022 Saat 21:49
Hocam bugün boğaz ağrım artınca ışıkla boğazıma baktım ki beyaz beyaz iltihaplar var. Boğaz enfeksiyonu olmuşum belli ki. Gerçi bu iltihapları bugün gördüm ilk defa. Ateşim yok.

Bir de şunu farkettim bugün sabahtan itibaren küçüldü diye çok seviniyordum lenf şişliği şu an akşam 21.30 boğazımdaki enfeksiyona iyi gelsin diye adaçayı ile gargara yapıp duş aldım bir baktım ki tüm gün küçüldü dediğim şişlik tekrar biraz büyümüş...

1) Akşam saatlerine doğru büyüme normal midir hocam? 
2) bir de eski maillere baktım ancak bulamadım cevabı bugün lenf şişliğini farketmemin üzerinden 5-6 gün geçti. Ortalama kaç günde inmesi gerekir bu şişliğin? 

Çok teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2022 Saat 21:50
Iltihap olsa; ATES olur.. 
Enfeksiyon sonrasi lenf bezlerinin buumesi normaldir. Uzeri kizarik ve/veya sicak olursa, ileri tetkik gerekir. 

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2022 Saat 15:49
Hocam bugün kan tahlili yaptırdım. Sonuçlar aşağıdaki gibi CRP vs yüksek de değil.. 
Bu tahlilleri alıp KBB doktoruna götürdüm ne alaka şimdi bizim konumuzla antibiyotiğinizi kullanın gelin dedi tersledi beni. 
Boğazımda gözle görülür beyazlık var onun da fotoğrafını yüklüyorum ağrım da var hocam.
Normalde HGB değerim 11-12 civarı çıkar kansızlık vardır ancak Tahlil yapılırken reglim yeni bitmişti kan değerimi o da düşürmüş müdür bilmiyorum.

https://resimyukle.io/r/zsHquLEuu7" rel="nofollow - https://resimyukle.io/r/zsHquLEuu7
https://resimyukle.io/r/RTQv95tuCS" rel="nofollow - https://resimyukle.io/r/RTQv95tuCS
https://resimyukle.io/r/LJxYhlWYa1" rel="nofollow - https://resimyukle.io/r/LJxYhlWYa1

https://resm.im/album/SMARFdQ" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2022 Saat 16:50
Hocam MIKROR VE MACROR değerleri için internetten bakınca lösemi teşhisinde kullanılır gibi bir şeyler yazıyor benim de bozuk çıkmış o değerler😭 nolur beni aydınlatın hocam çok kötü oldum 😭

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2022 Saat 20:24
O gorunen "beyazlik", Kriptik ifrazat! Hicbir onemi yok, sert gidalar yediginizde, suprulur gider! 
Turk doktorlari dolandiricilik yapabilmek icin sizleri bu sekilde kandirmaya calisirlar. 
Benim yazilarimi okuyun. 
SADECE; "Kan Sayimi" ile, ileri tetkik gerekip gerekmiyecegini ben size soylerim.  

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2022 Saat 20:27
ERISKIN ANEMI DEGERLERI: 
Erkeklerde; Hgb: 13.5g/dL
Kadinlarda; Hgb: 12.0g/dL nin altinda anemi arastirilir. 
Turk doktorlari; "Losemi" gibi laflari gevelediklerinde, bana "Kan Sayiminizi"  gonderin.

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2022 Saat 20:36
Hocam önceki mesajımda kan sayımı değerlerini göndermiştim. Göremediniz mi?
Hgb 10.5 çıkmış ancak tam regl bitimi yaptırmıştım tahlili etkisi olur mu bilemiyorum. 

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2022 Saat 20:39
Demir tedavisi gerekiyor. 

Mesaj Tarihi: 28 Oca 2022 Saat 08:43

Hocam iyi çalışmalar..
Sizi son durumdan haberdar etmek istiyorum.
Bana bakan doktor o gün yok diye beni tesadüfen yönlendirdikleri doktor tam da sizin düşüncenizde çıktı sağolsun.

Antibiyotiğe gerek olmadığını, kan tahlillerimde bir sıkıntı olmadığını sadece demir takviyesine ihtiyaç olduğunu.

Lenflerimin de 1 ay gibi bir sürede zamanla küçüleceğini sorun olmadığını söyledi, tiroid nodülüme ise bu kadar yavaş büyüyen bir nodülden biyopsi istenmez 6 ayda bir takip ettirin yeter dedi. Sizin söylediklerinizi destekleyen bir doktor çıkınca o kadar mutlu oldum ki...

Size sorum şu hocam.. Boynumdaki büyük şişlik 16 gün oldu küçülmedi. Daha doğrusu ilginç bir şekilde bazen küçülüyor bazen tekrar büyüyor onu farkettim ama son 2 gündür sanırım boynumun sağ tarafında da aynı şişlikten oluşmaya başladı onu farkediyorum ve iyice kaygılanma ya başladım.

İşin ilginci geçmiş ultrason sonuçlarıma bakarken 2014 yılında çektirdiğim bir boyun ultrasonunda yine aynı şekilde hatta çok anlamasam da yine aynı büyüklükte lenf nodülleri mevcutmuş ama ben hiç bir şey farketmemiştim bugüne kadar. O sonucu gören doktorların da hiç umrunda olmamış ki bana söylemediler bile haberim daha az önce oldu.

Şimdi hocam ben 8 senedir zaten bu şekilde yaşıyorsam ve ultrasonda görünen 15-18-10 mm lik nodüllerse benim aşağıdaki resimde elime gelen en az 5-6 cm lik şişkinlik nedir? Ve dediğim gibi dilerim büyümez ancak boynumun diğer tarafında da aynı yerde şişkinlik oluşmaya başladı sanki.

Benim lenflerim şişmiş diyerek farkettiğim şişkinlik buydu. Boyun ultrasonunda o boyutta bir şey de yazmıyor.
Bu sonuçları gösterdiğimde benden 8 senedir bununla mı yaşıyorsunuz diyip ileri tetkik isteme ihtimalleri var mıdır? Şayet 8 senedir bir zararı olmadıysa bu saatten sonra da olmaz herhalde diye düşündüm. 

Ama bu büyük şişlikler daha önce elime gelmediği için tedirginim açıkçası. 

Lenflerin böyle şişip inmesi hatta belki de senelerce orada kalması normal mi hocam?

İlk ultrasonum birinci sayfada mevcut. Boynumdaki şişliği ve 8 sene önceki ultrason sonucumu ekliyorum

https://imgyukle.com/i/oe2Jmc" rel="nofollow - https://imgyukle.com/i/oe2Jmc
https://imgyukle.com/i/oe2Q6R" rel="nofollow - https://imgyukle.com/i/oe2Q6R

Mesaj Tarihi: 28 Oca 2022 Saat 17:51
Ugrasmayin. Bir hastalik sonucu olusan Lenfadenopedi ancak, kuculene kadar HIC hastalik gecirmezse 
kuculur. Sonradan gecirilen hastaliklar daima mevcut lenf bezlerinin kuculmesine mani olurlar.

--------------------------SON------------------------

Mesaj Tarihi: 22 Mar 2022 Saat 18:24
Hocam iyi günler...

Sizinle konuşmamızın üzerinden 2 ay kadar bir zaman geçti.
Elime gelen lenfler yarı yarıya küçüldü diyebilirim. 

Bugün kontrol için tekrar başka bir hastanede ultrason çekildi ki ne göreyim. Lenflerin neredeyse 2 katına çıktığını gösteren sonuçlar var bir de bir adet daha tiroid nodülü görüldü. Asla anlayamıyorum elime gelen büyüklük bırakın küçülmeyi 2 katına çıkmış gözle görülür bir küçülme varken nasıl ölçüldü böyle. İki farklı ultrason cihazı iki farklı uzman böyle ölçebilir mi bilemedim. Normalde bende 2 nodül vardı zaten önceki doktor onu görememiş olabilir mi bilmiyorum. 

Hal böyle olunca gittiğim doktor dahiliyeci tutuştu. Tiroid nodüllerimin kötü huylu olma ihtimalinin yüksek olduğunu acilen endokrinoloji ye gidip biyopsi yaptırmam gerektiğini söyledi. 

Raporu ekliyorum hocam. Çok detaylı bir de kan tahlili yapıldı. Görünen kansızlık var sadece. Diğer değerler normal çıktı isterseniz gönderirim. 

Siz ne düşünüyorsunuz hocam :(  önceki ultrason sonuçlarım diğer sayfalarda var hatırlamak isterseniz. 

Mesaj Tarihi: 23 Mar 2022 Saat 03:33
Resim acilmiyor. 
Endokrin doktorunun gorusu onemli.

Mesaj Tarihi: 23 Mar 2022 Saat 07:47

Tekrar denedim hocam umarım açılır

Mesaj Tarihi: 23 Mar 2022 Saat 18:26
Bu baglanti ile ACILMIYOR. 

Mesaj Tarihi: 23 Mar 2022 Saat 21:32
https://resmim.net/" rel="nofollow">

Ben önizleme yaptığımda açılıyor anlamadım bir türlü. 
Umarım bu sefer olmuştur. 

Mesaj Tarihi: 24 Mar 2022 Saat 01:39
Bu sefer olmus.
Hicbir onemi yok! 
US yapilmasi bile gerek olmayacak kadar KUCUK lenf bezleri. Nafile isler. 

Mesaj Tarihi: 24 Mar 2022 Saat 06:49

Ya hocam bunlar nasıl insanlar!!!! 
Yüzüme karşı büyük bir telaşla lenf bezleriniz yice büyümüş tiroid nodüllerinizin kötü huylu olma ihtimali yüksek. Biyopsi sonrasında komple alınma yoluna gidilecek muhtemelen dedi dahiliye doktoru. 
Acilen endokrinolojiye gidin hiç vakit kaybetmeyin dedi o kadar kötü konuştu ki ağlayarak çıktım odadan!! 

Ben de lenf nodları ve tiroid nodülü tanısında ihtisas yapmış bir KBB profesöründen randevu aldım cumartesi gününe artık saçmasapan insanlarla uğraşmamak için. Ona göre bir yol çizeceğim. 
Kaç gündür ailecek bizi telaşa sürüklediler 🤦🏻‍♀️

Hocam o kadar bölüme yönlendirdiler beni bir tane doktor bile lenf bezlerim şişti dediğimde kalkıp elle muayene yapmadı! Sizden öğrendiklerimi söyledim elimin altında kayıyor hareketli vs diye umursayan bile olmadı. Bu kadar sürede neden küçülmemiş araştırılması lazım diyip durdular. Bu süreçte son 2 ayda 2 kere üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim dedim ama onu da umursayan olmadı. 
Sanırım tiroid nodüllerim onları korkutuyor inanın hiçbir şey anlamadım. 
Teşekkür ederim hocam. Bu kadar emeğinize size de gelişmeleri buraya yazarım inş.

Mesaj Tarihi: 24 Mar 2022 Saat 18:12
Turk doktorlarini asla ciddiye almayin. 

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2022 Saat 11:53

Hocam az önce KBB profesöründen çıktım. 
Lenfleri hiç umursamadı seni korumak için varlar tabiki şişecek ki aşağıya inmesin hastalık dedi. Tiroid nodülünden ince iğne biyopsisi istedi. 
Riskli gördü ama bu kadar küçük bir nodülde kötü bir şey varsa bile ilk evredir dedi. Eğer lenfler tiroid nodülünden şişmiş olsa oraya yakın lenfler şişer bu lenflerle alakası yok dedi. 
Velhasıl biyopsi yaptıracağım hocam sonrasında iyi çıksa bile 3 ayda bir ultrason gibi bir şeyler söylediler. 

Dilerim kötü huylu bişey çıkmaz. Tekrar teşekkür ederim hocam. 

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2022 Saat 18:22
EGER, Hipertiroidi (Tiroid bezinin fazla calismasi) varsa, biopsi yaptirin.
Tiroid ile ilgili bir rahatsizliginiz YOKSA, sakin elletmeyin. 

Mesaj Tarihi: 28 Mar 2022 Saat 15:52
Hocam aksine yavaş çalışıyor tiroidlerim euytrox 25 mg kullanıyorum hem de tüm tahlillerime bakıldı tüm tiroid değerlerim normal çıktı. 

Bu mesajınızı daha yeni gördüm bu sabah biyopsi yapıldı nodülün birinden. 
Doktora söyledim bütün tiroid değerlerim normal yine de kötü olabilir mi diye bu durumda o değerlerin hiçbir önemi yok bu nodül çok şüpheli biyopsi şart dedi. Dönem dönem bugün biyopsi aldıkları yerde ağrı ve yutkunma güçlüğü doluluk hissediyordum ama bu senelerdir var senede birkaç kere oluyordu dönem dönem demek ondanmış dedim. 

İnternette de ağrılı ve yutkunma güçlüğü yapanlar daha çok kanser riski taşır flan yazıyordu, doktor da isteyince hiçbir şey diyemedim haliyle. Keşke mesajınızı önce görseydim. 
7-10 güne kadar sonuç çıkacak sizi de haberdar ederim hocam Allah razı olsun. Dilerim söylediğiniz gibi önemsiz çıkar. 

Hipertiroidi olmadığı için temiz çıkacak gibi bir izlenim aldım yazdıklarından inşallah 🤲🏻 
Hatta tahlillerim size de ekleyeyim bakarsanız çok sevinirim

https://www.hizliresim.com/ax6jwps" rel="nofollow">

https://www.hizliresim.com/mk3kyg5" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 28 Mar 2022 Saat 18:17
Biopsi sonucuna bakalim.

Mesaj Tarihi: 28 Mar 2022 Saat 19:14

İnşallah güzel haberi veririm hocam :(

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2022 Saat 13:51
https://resmim.net/" rel="nofollow">

Biyopsi sonucum çıkmış.. hiçbir şey anlamadım hocam iyi mi kötü mü her şey belirsiz sanki...

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2022 Saat 18:52
Ben de anlamadim. Doktorunuz ile gorusun, ve mutlaka ikinci bir gorus daha alin. 

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2022 Saat 18:54
 Biyopsi sonucunu birkaç doktora gönderdim hepsi operasyon dedi hocam.. :(

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2022 Saat 19:00
Olabilir. Ne de olsa benim bransim degil. Ameliyat olun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat