Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gece uykusuzluk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71832
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 16:26

Konu: gece uykusuzluk
Mesajı Yazan: esşi
Konu: gece uykusuzluk
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2022 Saat 00:24
hocam merhaba, benim sorum 26 aylık olan kızımın gece uykusuzluğuyla ilgili olacaktı;
yaklaşık 2 aydır anne sütünü bıraktık çok fazla yiyen bir çocuk değil sizin de tavsiyeniz üzerine gelişimi için normal süte alıştırdık,
şimdi ise geceleri 250cc lik biberonla neredeyse 3 bazen de 4 adet içiyor yani 1 litreye yakın sütü geceden sabaha
kadar içiyor tabi bunu 2 saatte bir uyanarak bazen de neredeyse sürekli ayağında sallatırarak yapıyor. Gün içinde
pek fazla yemiyor süt içiyor arada bir ama gece her ne kadar sütü bıraktırmaya çalışsak da olmadı ağlıyor bağırıyor 
ve o sütü mutlaka yanına getirtiyor ben de artık gündüz koşturmaktan gece de sallamaktan çok yoruldum ve dinlenemiyorum artık
bu gece uykusuzluğuyla ilgili önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Atarax şuruba baktım gündüz de sersemlik yaptığıyla ilgili şeyler okudm,
sizin uzun yol bulantısına karşı vermiş olduğunuz bir fitil var dı acaba onu mu kullansak ya da başka bir şey var mı?
Biliyorum sizi bunaltıyoruz ama soru soracak başka kimsemiz yok iyi ki varsınız hocam çok teşekkür ederim şimdiden.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2022 Saat 03:04
3-5 gun Atarax surup deneyin. aksamlari 1 olcek verin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat